REBELLIOUS RABBIT.

Trochu roštácká, trochu odvážnější než-li jindy, trochu rebelka, v uších místo indie hudby má pro dnešek Rolling Stones (protože když rebelovat, tak po boku Micka), možná jiná, možná stále svá. Jiná jen na pohled, jinak je stejně tak plachá, milá a tichá jako jindy. Tak jak ji znáte. Ale proč pro jednou nevyzkoušet průsvitné svršky s rošťáckými kalhoty. 

P.S.: A to triko, to je od holek z WinWin. Na kousky ze sekáčů jsem nikdy štěstí neměla, asi jsem zvyklá na něco originálnějšího a voňavějšího, ale holky daly starým kouskům novou šanci a přešívají je k nepoznání. Tlapku na to, že tohle je nápad za milión!
P.P.S.: Můžete se těšit na další fashionweekové kombinace, už brzy, brzičko! Králík má plnou náruč fotek a slov, o které se s vámi musí podělit! Jen je toho teď na ušáka nějak moc. 


A bit of rebelliousness, maybe too daring, today she listens to Rolling Stones rather than her favourite indie music - just because, let's face it, when rebelling, with Mick only - maybe different, maybe still her real face. Different on the surface, still shy, quiet, kind and all these things at heart. Why not trying transparent tops and rebellious checked pants?

P.S.: I've got this transparent top from WinWin Love girls. I've never felt lucky about bumping into perfect second-hand pieces as my friends do every time they go to secondhand shop, but these girls gave the second-hand things second chance, turning them into perfect timeless pieces! Yeah, and this isn't an ad.. I just have to tell you - you need it.








short top, coat, clutch - H&M
watch - Komono / Freshlabels
pants - Mango


6 komentářů:

  1. Júú... Strašne ti to sluší, Králíčí. ;) Ty kalhoty jsou naprosto skvělý. <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! jsou správňácký pro každého sezónního rebela! :)

      Vymazat
  2. Tie boty sú úplne skvelé, uchvátili ma, rovnako ako aj celý zvyšok! Mohla by si mi prezradiť odkiaľ ich máš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, obvykle píšu odkud co mám, ale zapomněla jsem na boty. jsou z C&A.
      jestli Ti můžu říct svou zkušenost s nimi, než do nich investuješ - stojí sice něco okolo tří stovek, za to nemají výdrž. jsou krásné a všechno, ale asi jen tak na mazlení a obdivování.. po pár nošeních popraskal stříbrný lak. :(

      Vymazat
    2. Ach, to je škoda. V každom prípade oko potešili & ďakujem za info :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com