#SATURDAYNIGHT LITTLE GIRL.

Jako malá jsem nosívala spoustu sukní a velkých klobouků, tahala do roztrhání spousty šatů šitých pro princeznu vyrobených ze zbytků látek a závěsů. Měla jsem máminy svatební šaty, ve kterých jsem spíš než cokoliv jiného plavala, a závoj se sedmikráskami, který mi sahal až po kotníky. Měla jsem kufřík s malovátky, které jsem našla v mámině šuplíku, malovala sebe, malovala psa, který neuniknul ani tomu sedmikráskovému závoji.. Věřila jsem, že ve věžích, ve kterých svítila světla večer tancují princezny. Na fotkách jsem nastavovala tvář objektivu s řádnou profesionálností pětileté princezny, nosila korále a potají brala ze skříně podpatky. 
A tak, myslím, že něco z toho mi zůstalo až doposud. Sice jsem stydlivá a červenám se kdykoliv, mám-li zapózovat, ale na fotkách mám zas ten profesionální pohled pětileté princezny s korálemi. 

P.S.: H&M Conscious Exclusive. Pamatujete na mé maturitní šaty? V té letošní najdete tyhle. Už od sedmého dubna v H&M Na Příkopech. Áno! 


Little girl, a lot of skirt and big hats, that was me. I used to wear them all the time, my grandma used to sew them for me from pieces of unused textiles and old curtains. I had my mom's wedding dress looking as princess, and a daisy veil longer than I was. I had a vanity case full of make-up stolen from my mom's drawer, I used to make up myself, I used to make up my dog who couldn't escape the daisy veil neither.. I used to believe that on the top of the towers, where the tiny lights shine, the princess dance. When shooting photos, I used to know how exactly look to the camera face to face, the five years old princess professional way, wearing wooden necklace and stealing high heels from mom's closet. 
Well, I think something remains till today. Although being the most shy person in the world, blushing every time I have to pose for a photo, the professional five years old princess face is still here..

P.S.: Did you see my graduation dress? Well, and have you ever heard about H&M's Conscious Exclusive Collection? Now you see. I love the dress so much!









dress - H&M Conscious Exclusive 

thanks DEPO2015 for shooting location


11 komentářů:

  1. Ty šaty jsou opravdu famózní a Lukyho fotky opět super 👍🏻 jinak tyhle kratší vlasy ti moc sluší, vypadáš starší a elegantnější. 💛

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luky umí, a asi mě to nikdy nepřestane fascinovat. :) a vlasy, to jsem ráda! já už zase zkracuju!

      Vymazat
  2. Vypadáš fakt nádherně, profesionální výraz princezny se pozná 😃❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Božííí! fotky, šaty a ty! Jde vidět, že ses v nich cítila fakt dobře! ;)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Haha ty pohyblivy fotky jsou super!Jinak saty ti moc slusi a i ten sestrih vlasu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky moc! asi budu pohyblivé fotky vymýšlet častěji :)

      Vymazat
  5. Haha ty pohyblivy fotky jsou super!Jinak saty ti moc slusi a i ten sestrih vlasu!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com