CATWALK STORIES #4 MBPFW

Už to možná vypadalo, že se s vámi nepodělím o všechny zážitky z fashionweeku, ale po větší odmlce je králík zpět, a to s (jeho) posledním dnem, který na přehlídkách strávil. Na poslední, nedělní, se nevydal, místo toho sedl na ranní vlak a vyrazil do šumavských lesů.. Ale kdyby se vám přece jen zachtělo vidět, co se událo na nedělních studentských přehlídkách, můžete se podívat třeba k Sju, která vše pěkně zdokumentovala.
Třetí den byl náročný. Byl pro nás ze všech dnů nejdelší, stihli jsme tři bloky přehlídek, a ještě k tomu v pauzách mezi bloky dojíždět do centra.. Strahov byl skvělá lokace co se atmosféry týče, ale po první pauze jsme ho měli prošlý sem tam a nevěděli, co dělat dále.
Třetí den se mi zároveň líbil nejvíce, když vzpomenu na přehlídku Odivi předchozího dne, spolu s ní se mi nejvíce líbil i Polanka a Chatty.

LaFormela umí, což je po jejich úspěchu na Czech Grand Design v minulém roce tak nějak všeobecně známo. Je mi sice stylem vzdálená - však víte, já si potrpím na jemné pudrové barvičky, šedou, bílou, jemnost sama - a LaFormela je toho naprostým opakem, když pomyslím na řetízky a mohutné kožichy. Dokážu ale ocenit originální kozačky, jednoduché, s viditelnými švy. Ty bych si obula tuze ráda. Na LaFormele se mi také moc líbí sportovní prvky, které využívají, a neobvyklé barevné kombinace - petrolejová, žlutá a červená? Áno!






Přehlídku Lukáše Lindnera jsem viděla poprvé, vlastně jsem doposud příliš nevěděla, jakým směrem se ubírá. Představil spoustu nadčasových kousků, takových, který každý ocení. Ač nečekaně, líbila se mi více pánská část kolekce, kabáty a dokonale padnoucí obleky, ohromná ponča.






Lukáš Macháček představil svou černošedou kolekci. Ta byla povedená. Ale nevím, jestli byl záměr zvolit tak tmavé líčení - tím myslím černou síťovinu přes tvář, ale působilo na mne až příliš temně, což byla škoda. Vlastně když jsem odešla z přehlídky, neměla jsem v hlavě Macháčkovy propracované střihy, ale jen ono temné stylizování. Takže jsem třeba až doma zjistila, že ty šedé šaty na třetí fotce jsou prostě úchvatné!






Na Chatty jsem se moc těšila. Líčení navodilo hravou atmosféru, oproti předchozí přehlídce.. Vážně, jestli se někomu na letošním fashionweeku povedlo líčení, jsou to Chatty. Nepřipomínají vám ty geometrické tváře vizuál kluků Disclosure? Ano! A líbily se mi moc.
Nechci mluvit ale o jen líčení, i když je velkou součástí přehlídky. Chatty přinesly svěží hru jejich primárně vyráběných denimových věcí s prvky Asie (ano? ne? působilo to tak na mne). A šedá se žlutou? Tuhle barevnou kombinaci chci vyzkoušet! Myslím, že tady žlutá sehrála svou roli na jedničku, v kontrastu s šedými, černými látkami a denimem.






Jakub Polanka zakončil sobotní večer. Obrácené bundičky, pletená šála a tenhle růžový kabát. Jo, jo, jo! Vše naservírováno tak přirozeně, že se divíte, že vám ještě něco z jeho kolekce nevisí na ramínku ve skříni..






0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com