RABBIT'S COMFY UNIFORM.

Conversky, pletený svetr a batůžek na zádech. Vím jistě, že se mi (po prvních přijímačkách / po hodinách strávených ve vlaku / po zařizování všeho (ne)možného) nechce ani pomyslet na to, že bych měla přemýšlet nad tím, co si vezmu na sebe. Co nosíte vy ve dnech, kdy je toho na vás příliš a potřebujete v y p n o u t, kdy vaše cesta nemá cíl a máte jen nutkavou touhu objevovat lesy, města, ve dnech aprílových, kdy místo slunečných paprsků dopadají chuchvalce sněhových vloček?

P.S.: Áno vážení. Na Šumavě nasněžilo. Čtyřiadvacátého dubna. A pětadvacátého sněžilo zrovna tak.


Converse, sweater and backpack. My uniform for these days. I know that thinking about dress I'm gonna wear today is the least appealing thing I wanna come into my mind, after my first entrance exams and hours and hours spent in trains. What do you wear these days when there is too much stuff to do (and you just feel exhausted / rid of it) and you need to breathe the fresh air, without the exact plan, when you just feel you need to get lost in the woods or in the streets of big cities, these days when except of warm sunlight there are just snowflakes in the air? (Yeah, really. The trees are blooming, it's April, and the snow is falling down. What surprise!)







sweater - H&M Studio SS16
sneakers - Converse
coat, pants - H&M
bag - Playbag


3 komentářů:

  1. Přesně ten pocit vypnutí zažívám při návratu domů na Moravu z rušné Prahy. Uniknout do lesa je to nejlepší, co člověk může jednou za čas udělat :)
    K.
    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno! po celém týdnu učení / práce je to to nejlepší, co lze udělat! udělala jsem z toho víkendovou nezbytnost. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com