#SATURDAYNIGHT IT'S A WHITE, WHITE WORLD.

Mám ráda prostorné bílé byty, bíle povlečené peřiny. Bílý nepopsaný kus papíru těsně před tím, než ho pokreslím, mám doma bílý stůl, bílé polštáře i bílé tulipány ve váze, dokonale ladící do posledního (bílého) puntíku s bílými květináči pro mé rostlinky (včetně bílé konve na vodu), bílými rámečky fotografií i bílými ramínky ve skříni. Bílá mě obklopuje všude a na každém kroku a nebýt bílé, asi bych se v tom barevném světě docela ztratila. Kdyby to nebylo takové klišé, řekla bych, že bílá je má nová černá.. A aby jí nebylo přece jen málo, je tu bílé sako z nové kolekce H&M Conscious Exclusive, že ano! A kam jinam si v něm zajít, než do bílobílých prostor!

P.S.: Právě jsem napsala sedmnáctkrát bílá. V článku o sto sedmnácti slovech.
P.P.S.: Osmnáctkrát.
P.P.P.S.: Tahle má nejvíc nejoblíbenější kolekce bude v prodeji už od tohoto čtvrtka, 7. dubna, v H&M Na Příkopech, nebo online! Pamatujete, jak jsem bojovala o svou sukni a šaty z minulé kolekce? A jak jsem v nich pak strávila svůj velký den?


I love white apartments, white beddings, white clean paper sheet right before I paint, I've got a white desk in my room, white pillows and white tulips in vase on my desk, perfectly matching with my white flowerpots for my plants (including the white watering can), white photo frames and white hangers in my closet. White is everywhere I go and in case there was no white color, I swear I would get lost in this colourful world. And if "white is my new black" wasn't cliché, I wouldsay it.. well. Never too much of white so - here comes the white suit from H&M Conscious Exclusive Collection! Oh, how I love it.

P.S.: Yeah, I've written word "white" 17 times!









white suit - H&M Conscious Exclusive 
shorts, ring - H&M 
shoes - Zara

thanks DEPO2015 for shooting location.


8 komentářů:

  1. Hezoučké! Bílá je prostě nejlepší barva (nebarva)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu nádherné fotky! Tvůj blog nemá konkurenci :)

    OdpovědětVymazat
  3. - inu, bila sterilita ♥
    u nas doma to taky vypada jako v laboratori

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to u nás jak v laboratoři sice ne, mám k tomu všemu tolik zelených rostlinek a barevných ozdůbek, že se to všechno tak nějak hezky doplňuje, ale té bílé snad není nikdy dost! :)

      Vymazat
  4. Jsi opravdu moc krásná a inspirativní. Tvůj blog je TOP !!! K.

    OdpovědětVymazat
  5. Tie fotky vo mne vyvolávajú trošku dojem psychiatrie. :D Ale inak super! :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com