HEY OLIVE!

Vždy když si něco oblíbím, je scénář stejný. Mé zalíbení v oné věci je  v š u d y p ř í t o m n é. Rostliny. Miluji rostliny. A to znamená, že mám ne jednu, dvě rostliny na parapetu v okně, ale rovnou deset, patnáct, možná dvacet rostlinek o které, nebýt toho, že jsem si nedávno všechny uspořádala na slunném místě pod oknem, bych nejspíš ještě teď zakopávala. A pak je tu mé zalíbení v barvách. Bílá. Voilá! Alespoň dvacet bílých kousků ve skříni, bílé zdi, bílý stůl i bílá postel, bílá všude, není jí však příliš. Starorůžová, pudrová. Scénář stále stejný - dívám se jen a pouze po oblečení této barvy. Šaty. Triko. Boty. Klobouk. Áno. Starorůžová i pudrová jsou také všudypřítomné. A pak je tu olivová.
Jestliže všechno má svůj účel - tak jako pravidla jsou tu proto, aby se porušovala a vanilková zmrzlina proto, aby se jedla s malinami, pak i olivová barva je tu pro mne asi tak, jako tu byl Romeo pro Julii a Petr pro Lucii. "Směšné lásky!" pousmál by se můj nejmilovanější autor. My to ale myslíme vážně. Na mou duši, na králičí uši, na zaječí svěření. Náš vztah totiž přetrvává již od prvního outfitového postu na králičím blogu, a to je láska jako hrom.


It has been always the same story. Every time I fall for something, it has to be everywhere around me.  Let me give you an example.. Plants. I do love plants. That means I don't have only one maybe two plants in my room, that means I've got about twenty little plants everywhere around. Yeah. And then there's my "oh, I love colours!" kind of thing. White colour. Voilá! More than twenty white pieces in my closet, white walls, white workspace and white bed (and white beddings), white everywhere. Then there's pink and that modern and timeless nude shade. Dress. Tee, shoes and hat. Yeah, it's everywhere. Literally. And here we have olive colour. I fell for that olive one.
If rules were made to be broken and the vanilla ice cream is there to be with raspberries, then the olive colour is there for me as same as Romeo was here for Juliet and Pierre for Luce. We are a perfect couple, can you see?







ring, sweater, jeans - H&M
watch - Komono / Freshlabels
backpack - Odivi / Local Labels
olive dress - COS
shoes - Adidas
coat - Mango

7 komentářů:

  1. Skvělý outfit! Umíš nádherně kombinovat a vrstvit. Olivová barva je úžasná! K.

    OdpovědětVymazat
  2. - nutno podotknout, ze jste skvely par ♥
    a taky, ze ten prstynek ve mne vzbuzuje nehezkou vlastnost jmenem zavist ,)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale jdi! skoč se po něm raději kouknout do háemka. :)
      a s olivovou jsme pár roku! :)

      Vymazat
  3. Panečku, to už je dlouho od toho prvního outfitu :). Stále ti to sluší!
    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už je to víc jak rok a půůl! páni. králík už je tu s vámi dlouho. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com