WHERE THE COZY JEANS AND FLUFFY SWEATERS ARE ACCEPTED.

Existují místa, kde řvou ptáci a šumí les, kde není nic než příroda a my. Tahle místa jsou daleko od maturit, přijímaček a potištěných stohů papíru, jsou daleko od povinností a problémů, nicnestíhání, deadlinů, připojení a neotevřených emailů. Místo, kde se nosí volné kalhoty a pletené svetry, nenamalované tváře a pocuchané vlasy. Jako by rázem na ničem nezáleželo, jsme tam jen my dva a objevujeme. Asi víte, kam teď nejčastěji utíkám, viďte?


I know that there are places where are the trees rustling and the birds singing all the time, where's nothing but the countryside and us. These places are so far away from the final exams, entrance exams and printed stacks of paper, far away from responsibilities and problems, deadlines, internet connection and unopened emails. These places where fluffy sweaters and cozy jeans are accepted. Well, standing there you just think that there's nothing what you have to care about, there's just you, me and places waiting to be explored. Well, now you know where I'm going to spend my breaks during the preparations for my final exams, right?













sweater, top - H&M
watch - Komono / Freshlabels
pants - Levi's vintage
shoes - Converse
bag - Containall

11 komentářů:

  1. Krásne fotky. To miesto vyzerá tak pokojne a mierumilovne.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno, dalo nám docela zabrat, než jsme ho našli, myslím, že o něm moc lidí neví! ještě několik dní poté - byli jsme tam minulý týden - jsem měla takový příjemný pocit klidu.. to místo působilo opravdu mírumilovně!

      Vymazat
  2. Kam si dala vlasy? :)

    K.

    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už je mám déle takhle krátké, nekrátila jsem už tak dva, tři měsíce, takže možná vypadají krátké, jsou ale pořád stejné jako v předchozích článcích :)

      Vymazat
  3. Och králiku, já tě žeru!♥

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Zas a znova <3 Čím fotíte? K.

    OdpovědětVymazat
  5. pecka kombo to triko s džínama! moc se mi to líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Vždy obdivujem prostredie a úpravu tvojich fotiek, všetko vyzerá ako vystrihnuté z filmu a tá posledná fotka ma teda dostala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, děkuji pěkně! dávám si na výběru místa k výletování / focení hodně záležet.. ale také je to tím, že tu zkrátka máme spoustu krásných míst! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com