STORKS & FLOWERING TREES.

Přesně tohle je jedno z těch nejkrásnějších období v roce (i když je vlastně dost pravděpodobné, že to samé budu psát i o květnu a červnu, červenci a srpnu). Kvetou sady na Petříně a já se nemůžu dočkat až pokvetou celé sady i u nás, kde je o něco chladněji. Nám nedaleko domu na komíně hnízdí čápi a hlasitě klapou zobáky, já se ráno rozmýšlím, je-li to venku na kabát, nebo na trenchcoat, a když mě cestou do školy zastihne aprílové počasí, myslím tím opravdové aprílové, které se rovná průtrži mračen a konci světa, nezbývá mi nic jiného, než to brát jako aprílový vtip. Zanedlouho pozvu Giuseppeho na rande a vezmu ho projížďku, Tom Odell vydal nový klip k novému albu, v červnu přijedou Oh Wonder, The Lumineers ohlásili pražský koncert a já jsem  š ť a s t n á!


This time is one of the best parts of the year - apparently, I'll say it about May and June, July and August too, but.. there are flowering trees in alleys in Prague and I'm looking forward them, flowering in our city where it's a bit colder all the year, the storks are nesting on the top of the chimney near our house, loudly clacking their beaks. My biggest morning problem whether put on coat or just a trenchcoat and when comes the April weather - I mean, the real Czech April weather, including raining dogs and cats and the end of the world, the only thing I can do is keep smiling and accept it as a little April joke. Soon I'll take my bike (it's "him" and I call him Giuseppe) for a ride, Tom Odell released new music video from his new album today, Oh Wonder are going to visit Prague in June, The Lumineers announced the date of their Prague gig and I'm like totally  h a p p y  g i r l!








white shirt - COS
shirt, pants - H&M
watch - Komono / Freshlabels
coat - Mango Premium
backpack - Zara
shoes - Adidas

6 komentářů:

  1. Mne tam chýba niečo ženské, ale tebe to žeriem tak, ako to je. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  2. - naopak !s rudymi rty jsi absolutne chic ♥

    OdpovědětVymazat
  3. wooow! perfektní look a z toho kabátu nemůžu!!<3
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  4. Nicol! Prostě a jednoduše miluji tvůj blog a tvé charisma! Tvé články mě baví číst. Seš přirozeně svá, na nic si nehraješ a nejseš tuctová, to se v dnešní době cení )) jen tak dál! G O O D L U C K

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com