#SATURDAYNIGHT THE MUSE.

Snad už jsem vám všem vysvětlila, jak to s Conscious Exclusive kolekcemi mám. Propadám jim od prvních chvil, kdy prohlížím tagy #hmconsciousexclusive a snažím se zahlédnout alespoň maličko z kolekce na instagramu.. A také poté, co ji poprvé spatřím na vlastní oči, ohmatávám, zkouším, když o ni bojuji a když si onen kousek nesu domů pečlivě zabalený v obalu a ve velké tašce. Pak bych v šatech nejraději spala, snídala, chodila v ulicích, tančila,..
A letošní H&M Conscious Exclusive kolekce je speciální. Tím nechci říct, že by nebyla speciální ani ta z minulého roku, nebo ta z předminulého.. všechny stojí za to, vzhledem k tomu, že nabízejí fantastický design a onu všemi opěvovanou cedulku udržitelnosti, protože je celičká vyráběná z materiálů naší zemi přívětivějších (a tak hledejte organické hedvábí, recyklovanou džínovinu, len a konopí, ale i ozdoby z recyklovaného skla). Letošní má ještě něco navíc. H&M navázalo totiž spolupráci s pařížským Musée des Arts Decoratifs a já nemohu říct nic jiného, než "Oui, magnifique! J'adore! Je voudrais!" Inspirována klenoty ve stylu Art Deco a výjevy z francouzského malířství 19. století, v těchto šatech budete rázem múzou umělců a dívkou z obrazů Gustava Moreaua. 

P.S.: Vážně bych si moc, moc přála tu tmavě modrou sukni. Jenom o ni letos nemůžu bojovat. Zítra se Na Příkopy nedostanu. Co mám dělat? Co mám dělat! Doufat, že si na mne počká, a já si ji objednám online?
P.P.S.: Nebudu vám lhát, sukně není to jediné, po čem králíkova materiální část touží. Ty boty? Ách!


I've been telling you it all the time - I'm head over heels with the H&M Conscious Collection. I'm in love from the first time I'd seen photos under the #hmconsciousexclusive, trying to see some pieces from the collection.. And so when I see it for the first time face to face, looking at it, touching it, putting it on, when I fight for my piece and when I have my dreamy one, packed in shopping bag. And when I actually have it, I would love to sleep in it, have a breakfast, going outside and dance in it.. Well. Now you know. I am head over heels in love.
And H&M Conscious Exclusive this year is something special - I would say it about every Conscious Exclusive Collection, thanks to the word contained in, "conscious" (so you can wear alternative eco-friendly materials as recycled denim, organic silk, linen and hemp textiles and recycled glass decorations). This year, H&M Conscious Exclusive has a little bit more special - collaboration with parisian Musée des Arts Decoratifs and I can't say nothing else just "Oui, magnifique! J'adore! Je voudrais!" Inspired by golden Art Deco and scenes of french art of the 19th century, in this dress dear ladies, you're gonna be artists' muse and a lady from Gustave Moreau's paintings.








dress - H&M Conscious Exclusive

Thanks DEPO2015 for shooting location.


2 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com