BRACE YOURSELF, FINALS ARE COMING!

Začalo mé pětitýdenní šílenství. Plížilo se tichými krůčky, a najednou je tu. Dopisuji poslední poznámky, strouhám tužky a připravuji listy papíru, chvíli šílím, chvíli mám pocit nicnestíhání, uuf, k večetu ale ulehám do peřin s pocitem klidu. 
Ono totiž o nic hrozného nejde. Když si to tak vezmu, vlastně mě to i baví. Jsem pánem svého času, učím se doma a ne v kolektivu lidí, kteří mě mezi sebe nikdy nevzali. Studování odměňuji výletováním, starám se o bylinky, maluji a dodělávám poslední poznámky na maturitu ze španělštiny. I tak mám ale už dostatečný list věcí, které po maturitě udělám, seznam míst, na která se vydám a řadu knih, které hodlám přečíst. Áno!

P.S.: Navzdory slůvku maturita tu králík s vámi bude tak často, jako doposud. Na králičí uši, na zaječí svědomí!
P.P.S.: Mám šaty, které vyrobily zlaté, studentské a české ručičky, šaty, které jsem si přivezla ze Zlína. Koupí šatů jsem celou částkou přispěla na centrum Dotek, takže onen hadřík má dobročinný rozměr. Ať mi ještě jednou někdo poví, že móda je povrchní! Šaty jsou opaku důkazem. Áno.
P.P.P.S.: Jako na potvoru je jednou hezky, jednou zima. Králík je zmaten. Jak se v tom má člověk, natož ušák, vyznat? 
P.P.P.P.S.: Áno, na seznamu je i přání podívat se na všechny epizody Game of Thrones!


The title says a lot. My five weeks madness, madness around my final exams, is here. I'm finishing my last study materials, bit of stressed out, thinking that I am never gonna make it in time, but in the end of the day, I go to bed calmed and relaxed. There's nothing to be scared about. When I think about it, I like studying for finals. In fact, you are studying on your own, with comfort of your home, with no classmates who don't like you at all - well, let's face it.. What more - when studying, then travelling too. I try to travel the places near my home, just for those moments I spend out, breathing the fresh air. However, I have a long list of things which I wanna do after my finals, a lot of books I wanna read and places I wanna travel to!










dress - Valerie Kamererová for Dotek
ring - Janja Prokić / Harddecore Gallery
watch - Komono / Freshlabels
coat - Mango Premium 
pants - H&M
shoes - Zara


8 komentářů:

  1. Přeju ti u maturity velký úspěch! Pro králíka jako jsi ty to bude hračka! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó děkuji! snad! mám za sebou státní a teď svaťáák!

      Vymazat
  2. Drzim vsecky palce k maturite kraliku!

    OdpovědětVymazat
  3. Jů ty šaty jsou super - hlavně ten pásek "zamotaný" v látce - geniální nápad.
    Maturitu mám za sebou z loňska. Zpětně mi to připadá jako prkotina (ale to ti asi už řekla spousta lidí). Já jsem mezi učením sledovala něco na odlehčení - totální blbost New Girl. S Game of Thrones pozor, je silně návyková! :D
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď mám za sebou státní a musím říct, že to bylo vážně lehoučké.. tak uvidíme, stát se může cokoliv - třeba právě u slohů. na maturitě je zkrátka nejhorší to, že je to taková zkouška první. :) jinak hodlám něčím učení prokládat, za mne zatím vede psaní článků a výletování, tak uvidíme! :) právě se bojím, že začít s Game of Thrones, tak už učení moc nedám! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com