KOMONO ICE.

Králík si odskočil od maturit a vydal se na představení Komono novinek. Nejprve se chtěl věnovat studování, měl od pondělka do středy státní maturity, nicméně se ukázaly býti mnohem menším zlem, než očekával, a tak se přece jen vydal na cestu. Přece by si nenechal ujít kopce superskvělé zmrzliny ve Zmrzlináři a lesk zbrusu nových hodinek a brýlí v režii Komono!

Magritte! Když jsem slyšela o kolaboraci s umělcem René Magrittem, nedokázala jsem si design hodinek představit. Zrcadlový ciferník? Surrealismus? Se surrealismem si nejprve vybavím milovaného Dalího, jeho tekoucí hodiny a múzu Galu, jeho domek na pobřeží Katalánska (na krásnějším místě jsem ještě nebyla), stovky obrazů, na které můžete koukat hodinu, a bez odborného výkladu toho příliš nevykoukáte. Krásný (nepochopitelný) surrealismus. Magritte mi tak známý nebyl, ale printy Magritteho obrazů a zrcadlové ciferníky si mě získaly, a už pokukuji po světlém Winston modelu.. Na celou kolekci koukněte tu.


Model Estelle dostal krásné nové barvy. Já jsem pro ty tmavě růžové, ty jsou prostě parádní!


Mé nejoblíbenější Winston Royale - na rozdíl od jiných modelů nemají kovové jen tělo, ale i celý pásek. Určitě jste je u mne už mnohokrát viděli, zlaté a stříbrné nesundám z ruky! Je na výběr i ze spousty barevných ciferníků, tmavě modrých, nově i bílých, a komu by se nelíbily velké hodinky Winston, najdete ve stejném provedení i miniaturní Penny a nově i Estelle, spousta z nich ve stříbrné, zlaté, černé a rose gold barvě.




Estelle Iridescent jsou blyštivější než ostatní, díky svým páskům. Baví mě provedení, i když bych po nich asi nesáhla, kvůli kombinovatelnosti. Každopádně chcete-li, aby všichni koukali na blyštící se hodinky na vaší ruce - ano! Jsou přesně pro vás!


Korkové jste u mne už mohli vidět, na blogu i na instagramu. Myslím, že nápad zakomponovat do hodinek korek je prostě úžasný. A to rovnou u hodinek Winston i Estelle. Já jsem si vybrala ty větší z nich, Winston, protože náramně padnou nejen mně, ale i mému klukovi.





A určitě víte, že Komono nerovná se jen senzační hodinky, ale i skvělé brýle. Já mám zatím jedny, ale ráda bych do letošní festivalové sezóny vkročila ještě s jedněmi novými. Asi před týdnem jsem se s těmi svými už loučila, zapomněla jsem je v kufru Lukášova auta mezi longboardy, když jsme si s kamarádkou vyrazily na projížďku. Přežily, bez jediného škrábance a já byla v tu chvíli šťastná jako blecha. 
Letošní novinkou je pár nových barevných provedení již známých tvarů brýlí, ale i nová kolekce Crafted, která se vyznačuje perfektním propracováním a kvalitními materiály. Zajímavá je i kolaborace Komono x Tomorrowland.
Každopádně, z nových modelů se mi nejvíce zalíbily dvoje brýle na první fotce - tvar Lulu mi skvěle padne a nedám na ně dopustit, ale klidně bych si vyzkoušela i model Stella, který je o něco výraznější. A tohle barevné provedení? Růžová s černou? Ano, ano!






Komono x Tomorrowland. Pár let nazpátek jsem sledovala livestreams - to bylo asi v době, kdy Martinu Garrixovi bylo čtrnáct, já zbožňovala Davida Guettu, LMFAO byli na vrcholu své slávy a já byla na jejich pražském koncertu (což už je hodně, hodně dávno). Každopádně, i když takovou hudbu už roky neposlouchám, festivalu ohromně fandím, baví mě vizuál, provedení a na aftermovie se vždycky podívám. 
Když jde o Komono, s kým jiným by se belgická značka hodinek a brýlí měla spojit, když ne se světově známým belgickým hudebním festivalem?









0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com