KRÁLÍKOVA TIKAJÍCÍ SOUTĚŽ


Králík je velkým milovníkem hodinek. Vše začalo minulé Vánoce, když jsme si s Lukášem navzájem darovali své první hodinky, a od té doby vše nabralo neuvěřitelných obrátek - myslím, že to jsem si uvědomila teprve nedávno, když jsem všechny ty tikající strojky poskládala vedle sebe..

Každopádně.. Je tu králíkova tikající soutěž! A tentokrát to není jen tak ledajaká soutěž, tentokrát, moji milí, si výhru vybíráte sami. Králík společně s Freshlabels totiž milerád přispěje do vaší hodinkové sbírky, nebo započne vaši lásku k nim. 
Stačí, když si je sami vyberete. Koukněte na Freshlabels, kde teď objevíte tu největší nadílku v historii Komono, a vyberte si z ní tady (pro gentlemany tu), nebo - znáte-li svého favorita a dlouho o něm sníte, napište ho rovnou do komentářů. V komentářích nezapomeňte zanechat i svůj email, ať se máme jak zkontaktovat.
Vybírejte do příští neděle 29. května, o půlnoci z neděle na pondělí soutěž končí, králík pak náhodně vybere jednoho z vás!

Králík vám drží packy, hodně štěstí!


V králíkově sbírce například najdete: stříbrnou a zlatou klasiku Winston Royale, sladitelnou se vším, co ve skříni najdete; limitku Komono x Happy Socks, s měnícím se ciferníkem a hravými printy; jemné hodinky Estelle na každé drobné zápěstí; novou limitku Komono x Magritte se zrcadlovým ciferníkem a výjevy z umělcových obrazů; nebo Winston Regal v tmavomodrém i korkovém provedení.







VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE 

Je 31. května a králík zná vítěze. Na lístečky sepsal tolik čísel, kolik bylo komentářů - těch unikátních, odečítal ty, které jejich autor napsal dvakrát a nechal vždy od každého jeden (například když jste zapomněli napsat adresu, a pak dopisovali do komentáře dalšího). Lístečky složil a zamíchal ve skleněné nádobě, aby mohl vylosovat onoho vítěze.. a vylosoval číslo 101, pod kterým se skrývá Annie (anne.blue.birdy@gmail.com) Králík gratuluje a už píše vítězce!

Vám všem králík děkuje za účast. A nesmutněte. Není to králíkova poslední soutěž a bude se snažit, aby pro vás co nevidět měl nějakou další! 




120 komentářů:

  1. Juu to je super :) Vybírání je teda těžký, nejradši bych chtěla všechny :D Ale nakonec jsem vybrala WINSTON WOVEN v černé barvě. Děkuju.

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi tak dokonalá!! Objevila jsi pro mě značku Komono a od ty doby si přejí mít něco tak elegantního a skvělého na ruce. Největším favoritem je Estelle Monte Carlo, jsou ideální, aspoň pro mě. Děkuji, za vše co děláš! Tvůj blog je nejlepší motivaci a inspiraci.

    OdpovědětVymazat
  3. Ah! Na ruce už přes dva roky nosím digitálky Casio a nad Komono hodinkami se rozplývám už několik měsíců, tak jsem si řekla, že si je nadělím k maturitě a potom ty přijdeš s takovou soutěží! :D Mým favoritem jsou teď černé Winston Regal. http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-regal-km393/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    ...ty až získám, tak budou následovat stříbrné Winston Royale a Moneypenny royale. ♥
    Email: slikova4@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tohle je naprosto skvělá soutěž! :)) na hodinky Komono mám zálusk už nějaký ten pátek, ale pořád se nenaskytla příležitost, ke které bych si je mohla přát :( nejvíc se mi líbí Estelle Classic v barvě burgundy :) matylda.rihakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Komono hodinky si už preju strašně dlouhooooo!!! Už jsem o ně i několikrát soutěžila, ale ještě mi to nevyšlo, zatím mám jen Komono brýle. No a už od začátku, co jsem se o Komonu dozvěděla, mám zálusk na tyhle zlaté s puntíkovaným páskem, ty jsou prostě nejroztomilejší a nejkrásnější, i když mám pocit, že bych byla vlastně ráda za jakékoliv :) http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-wizard-print-km310/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Btw tvůj blog je prostě jeden z nejlepších co znám, co se týče designu a originality vlastně snad ten úplně nejlepší! Jen tak dál!
    vrbova.eliska@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já už delší dobou pokukuji po WINSTON MONTE CARLO😍
    seeiinnee@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Jee ty jsi skvělá. Hihi. Nejvíc se mi líbí ESTELLE v barvě hnědé-lotus.
    Přijdou mi elegantní, ale zároveň něčím originální.
    maka.dokoupilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Díky tobě jsem už před nějakou dobou komono hodinky objevila a tak doufám, že se mi poštěstí. Vybrala jsem si RENÉ MAGRITTE ESTELLE, protože jsou úžasné :)
    Email: showesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Přítel tyhle hodinky miluje a chtěla jsem mu je koupit k narozeninám..tohle by mi celkem pomohlo :D :) líbí se mi pro něj Winston royal šedé - concrete
    lucieakonecn@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Kedže mám v utorok narodeniny, tak som už dlhšie uvažovala, či si jedny komono hodinky nezaobstarám, ale toto je skvelá príležitosť si jedny uchmatnúť. Jednoznačným favoritom sú winston royale v rose gold.
    mellfoolfay@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Kdo by to byl řekl, že největší radost dnešního dne mi udělá králík <3, to bude nervů a modlení se 😄! Jasnými hrdinkami mého srdce jsou KOMONO HAPPY SOCKS ESTELLE(http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-happy-socks-estelle-km443/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono. BarboraV99@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Sestra má o pár dní narodeniny a hodinky sú skvelý darček, no a kedže nepapá mäsko a nepodporuje ani výrobky z kože, tak sa výber zúžil na komono winston royal a k nej najskôr v striebornej farbe.
    petruskova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Přijde mi, že by hodinky neměly plnit jen funkci "strážce času", ale při pohledu na ně bychom se měli i zasmát - jako to třeba mám já s Happy Socks. Tak jsem si vybrala tyhle barevné s tím, že až se cokoli stane s páskem, můžu ho bezstarostně vyměnit za obyč černý nebo modrý :)
    K.
    http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-curated-andy-rementer-winston-km374/?kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    brinkova.kaja@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Moje srdce bije pro estelle! Hlavne ty zlutounke, to bych s nimi nadelala parady.

    OdpovědětVymazat
  16. Komono je značka hodinek, která mi působila dilema, co se vyberu týče, asi půl roku. Po slavnostním rozhodnutí, které tedy budou ty vyvolené, ale bohužel přišli s novou kolekci a ja mohla zacit znovu od začátku. Nicméně si myslím, že největším favoritem jsou Winston Royal s černým ciferníkem!

    OdpovědětVymazat
  17. Tahle soutěž je prostě skvělá :). Zrovna to vyšlo tak, že budu mít narozeniny, tak se na mě třeba usměje štěstí... :) Kdybych vyhrála, vybrala bych si hodinky René Magritte Winston (Sixteenth of September). kristyna.sevcakova@gmail.com
    Přeji krásný zbytek víkendu. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Komono hodinky jsem objevila díky tobě. Neodolala jsem a už mám dvoje. Přesto mám zálusk na další a další. Kdybych náhodou měla to štěstí, tak mým favoritem jsou Winston Royal silver.
    Jinak tvůj blog čtu velmi ráda a stal se mým každým nedělním čtením. Je radost vidět někoho originálního.
    annaskorcikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Srdiečko mi už dlho prahne po týchto hodinkách a jednoznačne Winston Royale v striebornej sú sen <3
    mich.petruskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Moje srdce bije pro estelle! Hlavne ty zlutounke, to bych s nimi nadelala parady.

    OdpovědětVymazat
  21. Komono hodinky se mi líbí už fakt dlouho, tak doufám, že se mi aspoň tentokrát poštěstí:) Je to velmi těžké si nějaké vybrat, jelikož většina z nich jsou fakt top! Nakonec jsem se rozhodla pro tyhle http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-classic-km299/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    Email: trang101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Milý králíku, nejvíce jsem teď zamilovaná do bílých René Magritte Estelle. Jednoduché, elegantní a vtipné zároveň.
    Víc tak úžasných doplňků! :)
    baudysovaanet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. Noooo... já bych si hrooooooozně přál Winston Brogue, ale maminka mi je nekoupí.. Co ty, králičice?

    S pozdravem,
    Miky <3

    OdpovědětVymazat
  24. Já jsem naprosto zamilovaná do těchto hodinek! http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-rene-magritte-estelle-km500/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Ach, ach, to je krásy! Máš super blog a bavíš mě moc, tak hodně štěstí!! :-)
    acigi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Nicole!
    Je mi ctí po Komonu pokukovat očkem již asi rok. Bylo by fajn, kdyby na mě na oplátku pokukovalo očko z modelu René Magritte Estelle, to bych na hodinky koukala ještě častěji než doteď...
    Měj se krásně!
    Markéta - marketa.rehbergerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Už asi půl roku koukám po Estelle Royale v rose gold barvě, tak teď aspoň zkusím štěstí!
    jancazuzanakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Nejvíce se mi líbí WINSTON ROYALE , tak třeba budu mít štěstí. :-)
    Petulanek.mat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. V jednoduchosti je krása a to značka Komono dokonale splňuje :) Zalíbily se mi Komono Estelle Monte Carlo v kombinaci černo zlatého ciferníku.
    Veronika
    veronika.motykova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Niky, dávám na lásku na první pohled - tedy KOMONO - WINSTON ROYALE! luckastepankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Nikolko. Své první hodinky Komono jsem dostala před nedávném ke Dni matek. Inspirací jsi mi byla právě ty - mnohokrát děkuji(-:. Velice hezké hodinky za dobrou cenu. Další bych brala Winston Royal zlaté. Měj se hezky. Markéta troszokova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Nejvíce mě nadchly ty z kolekce René Magritte (the castle of the pyrenees). Jsou krásné, vtipné a René je můj nejoblíbenější malíř. :) Měj se krásně!
    Misha.Bo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ach, všechny jsou krásné! A protože moje hodinky už pomalu dosluhují, nahradila bych je modelem WINSTON REGAL BLUE.
    kristinahruba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  34. tohle je skvělá soutěž!:) mám Winston royal stříbrné a další volbou jsou určitě Winston Regal saddle brown, tak třeba budu mít štěstí.:)
    tvůj blog a fotky mě moc baví, měj se krásně :)
    bara.hrabovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Skvelá súťaž. Ďakujem za ňu.
    Priznám sa, že som nikdy o tejto značne nepočula. Ale hodinky majú krásne. Hlavne tieto: http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-km462/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    hanzalikovam@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Nejvíce se mi líbí hodinky WINSTON ROYALE, ty by byly :-)
    Petulanek.mat@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. moje oči sa už dávno zaľúbili do Komono Happy Socks Winston (černá-POP) a už dlhšie si sľubujem, že sa nimi odmením v prípade výborne zvládnutej maturity (keďže žiadne hodinky nemám), tak prečo neskúsiť šťastie .)
    benadikova.j@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Králík dělá radost nám "obyčejným smrtelníkům" a já bych tu radost ještě opodál poponesla a věnovala bych tyto naprosto nejlepší, ultra dobré, maximálně senzační tomu nejbáječnějšímu člověku na tomhle světe, mému příteli http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-curated-andy-rementer-winston-km374/?kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono :) -> michalavojtechova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Jé králíku, to je boží soutěž! Zrovna koukám, že nemají kousek, který se mi nedávno tuze líbil, ale mají kousek, který se mi líbí dlouhodobě a to je model ESTELLE ROYALE. A teda závidím ti tvou sbírečku. :-)

    hanasucha93()gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Nejvíce se mi líbí Estelle Classic černé, které mě úplně nadchly. Měj se hezky. :-)

    AnetaKorenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. I já zkusím štěstí, protože Komono hodinky ve sbírce ještě nemám a ty Estelle Iridescent http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-iridescent-km317/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono si mě tedy úplně získaly <3
    e-mail: an.sechovcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. O la la, to je ovšem velkorysá záležitost. :)
    Ráda bych ke svým Estelle Cutout Black (aby nebyly na poličce tak samy) přidala verzi Estelle "hnědá - LOTUS".
    martinasvobodova92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ohhh já naprosto miluju hodinky a zvlášť Komono, už dlouho mám zálusm na hodinky Estelle Monte Carlo (ty celý černý) jsou naprosto dokonalý, ale pořád váhám, jestli investovat do dalších a tak jsem si řekla "Proč nezkusit štěstí " tak potajmu doufám, že mi vyjde a když ne, svět se nezboří:)
    teresaroth@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj králíčku, všeobecně soutěže moc nesleduju, protože si nemyslim, že zrovna já bych měla to štěstí, ale tahle mě nadchla natolik, že to prostě zkusím. Komono miluju, mám už dvoje doma, naposled jsem si koupila z korkové kolekce ty co máš i Ty (s Lukym). A protože korek mě úplně nadchl, líbily by se mi ještě jedny: http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-cork-km479/?znacka[]=komono
    mail: z.hecu.tez@seznam.cz

    Ráda jsem Tě v pátek "poznala", měj se moc krásně!

    TeZ

    OdpovědětVymazat
  45. Jsi hvězda, Nikolko.
    KOMONO - WINSTON GALORE, Klara.stahlichova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. - no téda ! tomu rikam nebe na zemi ! az oci prechazi !
    ja mam vsak zcela jasno http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-royale-km290/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. marketa-gorcikova@email.cz
      .. pro same nadseni jsem jej zapomnela uvest :D

      Vymazat
  47. Ahoj králíku, tvoje články čtu už nějakou dobu, mám moc ráda styl jakým píšeš. A bože, to oblečení..:) No, zkusím štěstí. Už nějakou dobu totiž pokukuju po zlatých Winston Royale. Krásný den. tereziamarkalousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Moje milovaná Janička už asi půl roku kouká po Estelle Royale v rose gold barvě, tak teď s ní milerád zkusím štěstí!
    jabbarka@seznam.cz
    Jan Štěrba

    OdpovědětVymazat
  49. Po Komono hodinkách koukám už dlouho, a mít jedny přímo od Králíka, to by bylo teprve něco! Nejvíc se mi zamlouvají pestrobarevné WIZARD PRINT, ale nejradši bych měla všechny! Jsi super Králíku :)
    marketa.vrtelova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Když už by štěstěna sedla na můj komentář, tak ať to stojí za to. Proto Winston Heritage:) david.suda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Díky za krásnou soutěž, můj favorit je http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-magnus-km148/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    aja.borovcova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj, je hrozně těžké vybrat, ale myslím že http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-regal-km289/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono jsou skvěle nadčasové a mohli bychom si je s přítelem půjčovat :)
    Díky a hodně štěstí u maturity!
    bhanusova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Za mě rozhodně vyhrávají tyhle - http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-the-one-km136/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono Jednu ručičku na ciferníku jsem zatím nikde jinde neviděla. :) Super nápad!
    ktulachova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj :) díky za super soutěž! Já jsem si zamilovala Winston Royale Gold-White, prostě timeless piece, který bych si moc přála :)
    ren.balogh96@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj, mně už dávno učarovaly Komono Magnus s hnědým páskem a černým ciferníkem http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-magnus-km147/?pohlavi[]=panove&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Po dnešní neúspěšném posudku na bakalářku bych si něčím potřeboval zvednout náladu..:D
    odstrciltomas@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Nejlepší soutěž! Lákají mě hodinky Estelle Monte Carlo, černý řemínek, zlato-černý ciferník :) tereza.kotyzova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Líbí se mi, že Komono vzdalo hold Magrittovi, já bych tudíž moc chtěla René Magritte Winston ve žlutém provedení :)

    K.Horelicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahojky. :-) Na tuhle bezva soutěž jsem narazila v neděli, když jsem přijela z kola a slunce se usmívalo celý den, a tak doufám, že se na mě usměje třeba i štěstí... Už pár měsíců pošilhávám po korkových hodinkách Komono - ESTELLE CORK, které mě zaujaly svým výjimečným designem, který se dá přirovnat k vínu, protože korek a víno k sobě prostě patří, ostatně jako hodinky na ruku. Myslím, že by byly ozdobou na mé ruce, jako víno v mém rodném městě, pod mělnickým zámkem. Čas má plné kapsy překvapení, tak kdoví...Renča z Mělníka. PS Přeji hezké dny a tady je můj email: re.frkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. černé Winston Royale u mě vedou 100%!

    OdpovědětVymazat
  61. Mně se nejvíce líbí zlaté Royale! Jsou úžasné, jednoduché, výrazné, ale nemají kožený pásek, za což je palec nahoru :) Můj email je ananasbarb@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Celočervený Winston Heritage...protože je strašně moc chci! matous.hartman@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Aaa, to je krásná soutěž, děkujeme Králíku :) Všechny jsou krásné, ale nejvíce se mi líbí Komono Winston real v barvě rose gold. Můj email je missdraken@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Králíku, tomu říkám soutěž! Komono je pro mě láska všech lásek. Jedny už vlastním a slovo na popsaní mé spokojenosti snad ani neexistuje. Po dalších už pokukuji dlouho předlouho a tyhle chlupaté krásky mi okamžitě učarovaly! http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-monte-carlo-km305/?pohlavi[]=panove&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Email - janandel99@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  66. Páni, králík má za ušima takovou parádu :o) za mě rozhodně vedou přírodní materiály a inspirace. Proto mě korková řada oslovila nejvíc ze všech :o)
    Tyhle určitě vedou:
    http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-cork-km477/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    Posílám slané pozdravy od holandského moře.
    Bára
    email: hejtmankova.barbora@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. Ja bych si vybrala Estelle Clasic v barve burgundy :) su hodne pekne a na moje zapesti by padly ako ulite :) muj mail je elena.adamuscinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Po těchto hodinkách toužím už hodně dlouho! :) Určitě bych si vybrala zlaté Winston Royale :) http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-royale-km291/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Email: dominika.kadulova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Králíku, hodinky Winston Royale (rose gold-white) by mi udělaly tuze velikou radost :) monika.krenova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. Ja jsem pro klasiku - zlate WINSTON ROYALE :)

    libanskav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  71. Komono jsou sen! Zálibně na ně koukám už druhej rok a ještě více o doby, co má můj kluk dvoje a já mu je závidím :) akorát má pánské (jaké překvapení :) a na mě jsou bohužel moc masivní, tak mu je ani krást nemůžu!

    A sním přesně o těhle, protože všechny hodinky, které mám, mají zlatý ciferník: http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-royale-km469/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono&barva[]=cerna&barva[]=stribrna

    k.lindovska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Winston Brogue! Ty jsou krásné a elegantní.
    Jedny Estelle už jsem měla doma v ruce právě z Freshlabels, ale nakonec jsem je vrátila, potřebovala jsem peníze na něco jiného :)
    Tak třeba to vyjde nyní...
    I korkové pásky jsou hodně neotřelé.

    sabinaraskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Juhuu!Po takových hodinkách sním už strašně dlouho! Nejkrásnější jsou ESTELLE ROYALE rose gold <3 terezka.hrbkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Moje velká láska jsou Komono Winston - jsou to nejlepší hodinky, které jsem snad kdy viděla !!! KlaraStinglova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Žádné hodinky nevlastním a přesto (nebo právě proto) pro mě bylo velmi těžké si vybrat. Nakonec mě ale nejvíc oslovily originální Winston Galore - walnut herringbone. V pondělí mám navíc narozeniny, tak třeba se na mě usměje štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  76. Cierne Estelle Monte Carlo s chlpatzm remienkom :)
    kor8lk@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  77. Béžové ESTELLE CORK ♥
    brzobohata.kacenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Jů..na hodinky Komono koukám už neskutečně dlouho, tak jsem moc ráda za tuhle příležitost. 😊 Hodinky žádné nemám a zamilovala jsem se do těchto: http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-brogue-km209/?znacka[]=komono&strana-ajax[]=2

    kaculinka68@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  80. Mými oblíbenci jsou WINSTON ROYALE a přijala bych je v jakékoli barvě! :) (hlavně teda ty černé <3)
    chaumlblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Já bych si přál hodinky winston print v zelený barvě s motivem bumblebee. Muj mail je ondra.dunik@gmail.com, díky <3

    OdpovědětVymazat
  82. Každou neděli dopoledne strávím "obíháním" svých nejoblíbenějších blogů. Ani si nedovedeš představit, jakou radost jsem měla, když jsem u tebe dnes objevila tuhle soutěž. Komono hodinek totiž není nikdy dost ;). Mými momentálními favority jsou Estelle Cutout (černá - black rose).

    klara.dvorak@post.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Winston Royal Stribrne 😍 glasova.eva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. Súťaž <3 Vybrať je to najťažšie na komono, rozmýšľam nad tým celý týždeň, ale keďže by sa mi do práce hodili nejaké elegantnejšie, vybrala by som si winstone royale silver

    eliska.eliasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. WINSTON royale ve střilbrné, ty jsem si u tebe zamilovala nejvíc!
    chaumlblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. V kamarátkinom srdci sú jediné Winston Royale rose gold-white
    jakub.fecko17@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  87. Milá Nicole, Winston |Royale stříbrné, blog je super. Hodně štěstí Šárka R.

    OdpovědětVymazat
  88. Komono hodinky se mi líbí už fakt dlouho, tak doufám, že se mi aspoň tentokrát poštěstí:) Je to velmi těžké si nějaké vybrat, jelikož většina z nich jsou fakt top! Nakonec jsem se rozhodla pro tyhle http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-classic-km299/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    Email: trang101@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Zrovna před nedávnem jsem hledala nové hodinky, protože mi umřely mé vesmírné s kosmonaty - a už mám novou lásku v podobě těhle Winston Print! http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-print-km238/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    matusova.es@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Já obdivuji Winston Royale stříbrné, blog je mým oblíbeným, přeji hodně úspěchů a štěstí. sarka-ra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  91. Jé! Miluji značku komono stejně jako tvůj blog a posty na instagramu! jsi skvělá a tyhle soutěže mě neskutečně ba! Jak teď udělali tu novinku s korkovým páskem, bože to je skvělý a přesně na ty mám zálusk! http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-cork-km479/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Byla bych moc ráda za jakékoliv, ale tyhle jsou takový originální. A myslim, že oslavovat to s šampusem v ruce s korkovým špuntem, to by byla fotka na instagram! #komonosnaps :)))
    A můj e-mail: TerezVolfova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  92. Awww :3 o WINSTON BROGUE snivam asi tak rok *-* solymoskarin@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. Protože nejkrásnější jsou: Winston Print v zelené - bumblebee barvě! <3
    kikiadam@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  94. Komino winston royale black <3

    Halkova.kristina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Tak to je supr! Za mě jsou nejlepší tyto WINSTON MONTE CARLO http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-monte-carlo-km304/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    syk.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Za mě rozhodně tyhle KOMONO - WINSTON ROYALE Barva: stříbrná - silver

    OdpovědětVymazat
  97. Určitě tyhle KOMONO - WINSTON REGAL Barva: černá - Black

    OdpovědětVymazat
  98. http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-royale-km291/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    tady tyhle bych prosím moc moc smutně koukám chtěla :*
    email je bara.kuickovaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. O Komono hodinkách jsem se dozvěděla právě od tebe a od té doby jsem do nich zamilovaná - konkrétně do Winston Royale, ty celé štříbrné s kovovým páskem! Na poslední chvíli to zkouším, tak snad to vyjde ����✨ E-mail: brouckovate@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  100. moja najobľúbenejšia značka hodiniek a okuliarov :) a veľmi túžim ešte po týchto http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-monte-carlo-km428/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono ♥♥♥ moj mail je deni8397@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj králíku, René Magritte Winston mě zaujali na první pohled, takže jsou pro mě jasná volba.:)
    fialovae.99@gmail.com
    PS: Velká gratulace k maturitě

    OdpovědětVymazat
  102. Tak já tedy na poslední chvíli zkusím štěstí. Za mě ESTELLE ROYALE v černé.���� terka-hola@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Hodinky Komono? <3 Můžu na ně koukat celé hodiny. Na jedny ale vydržím koukat zvlášť dlouho. Je to model WINSTON ROYALE.

    Tak tedy zkusím štěstí, králičí štěstí.
    sarka.kabat@gmail.com

    Buď dál tak skvělá!

    OdpovědětVymazat
  104. Po hodinkách Komono pokukuju už tak rok a pořád nejsem schopná si nějaké vybrat, líbí se mi jich tam totiž až moc :) Díky téhle soutěži jsem si ale ujasnila, které chci - jsou to ESTELLE CLASSIC v černé barvě (http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-estelle-classic-km299/?q[]=Komono%20estelle&strana-ajax[]=3). I kdybych soutěž nevyhrála, určitě si je pořídím a jsem si jistá, že nebudou poslední v mé kimoňácké sbírce :).

    Přeji hezký večer, tvůj blog mě moc baví! :)
    sildova.aneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  105. ahoj, sdílím Tvoje nadšení pro model ESTELLE ROYALE zlatá - rose gold. misa.mixova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  106. http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-curated-andy-rementer-winston-km374/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Prosim proooosiiiim prosim :-) pekne prosim
    liv.kovacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  107. Nazdiiis,
    http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-regal-km288/?pohlavi[]=panove&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono&strana-ajax[]=7
    Tieto by ma fakt potesili ;-) a moj mail je vcvengros@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  108. tieto su uplne peckove

    http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-rene-magritte-estelle-km500/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono

    mail:
    5a.famlerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  109. Díky za super soutěž!:):) Hodinky jsou překrásné. Nejvíce se mi líbí winston brogue v hnědé - walnut.
    http://www.freshlabels.cz/produkty/komono-winston-brogue-km209/?pohlavi[]=damy&kategorie[]=hodinky&znacka[]=komono
    Můj email je kubikaac@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  111. Také jsme si s přítelem už jeden pár hodinek pořídily a to jen díky tobě jelikož jsi nám tuto úžasnou značku ukázala a pomohla jsi nám objevit její nejkrásnější produkty. Moc děkujeme. Nejradši bych prosím všechny :D ♥♡♥ Ale nejkrásnější jsou a vždy budou WINSTON REGAL, které představují klasickou jednoduchou a čistou krásu. ♥♡♥ email: anne.blue.birdy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  112. Wow úžasná soutěž o ještě úžasnější hodinky od úplně nejúžasnějších KOMONO! Snad jsem to ještě zastihla včas a není pozdě.. :/ Tuhle značku znám právě od tebe a už jsme vlastníkem Estelle :3 Jsou úžasné a zažily se mnou všelijaká dobrodružství. Moc děkuji, že jsi mi je ukázala. Komono hodinky jsou všechny tak krásné až mi puká srdce, že musím vybrat pouze jedny, ale vybrala jsem si a jsou to ESTELLE VICHY. Děkuji za krásnou soutěž :3 Email: x9bpribyl@gykovy.cz

    OdpovědětVymazat
  113. Ahoj :) Uz dlouho pokukuji po winston royale rose gold black. Jeste jsem si na ne ale bohuzel nestihla usetrit a tak by bylo super je vyhrat. Behem uceni na maturitu jsem tuto soutez uplne prehledla, snad to jeste stihnu nyni. Mej se hezky a pokracuj ve svem blogu, moc rada ho ctu :)
    Kristyna.stilcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  114. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  115. Všechny hodinky KOMONO jsou úžasné a moc by se mi hodily Winston Royale - rose gold, protože jsou totálně božíí a už jsem do nich strašně dlouho zamilovaná :)
    iveta.pelanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  116. Jednoznačně KOMONO - ESTELLE IRIDESCENT, je to prostě srdcová záležitost a víc slov není třeba..
    marketapelanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Komono Estelle Royale rose gold, dokonalé :)
    marketailletskova@gmail.com

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com