LUSH LOVE.

Miluju ručně psané vzkazy, které k mé objednávce přikládají Local Labels a holky z Win Win Love, vzkazy v balíčcích, které mi přicházejí z Martinusu. Skeptik by to nazval dobrým marketingem, já se klidně nechám polapit slůvky která se ve vzkazech píší a jsem ráda, že si mě jako zákazníka či bloggera druhá strana váží. Mám zkrátka ráda, když někdo dělá věci jinak. Když je vyrábí s láskou k nám jako zákazníkům nebo s láskou k přírodě, ke zvířatům. Možná je to uskutečnitelné jen v lokálních poměrech, u malých firem a projektů. Jsou tu však i velké firmy a značky, které vám sice nepřibalí ke každému nákupu ručně psaný vzkaz, avšak se s láskou věnují tomu, co dělají. Lush je jednou z nich. Je to trend posledních let, dát své značce další rozměr tím, že se snažíte být šetrní k přírodě, vaše produkty vyrábějí šťastní lidé (znáte etiketky z Lush masek a řady dalších produktů?), netestujete na zvířatech (s čímž už se tak nějak počítá), recyklujete (H&M, jejich World Recycle Week a M.I.A. a její klip). Možná je Lush jednou z řady značek, které marketing zvládají levou zadní. A možná taky ne. Ale já jim na to skočila. Úplně a doslova.


I really love getting hand-written cards in Local Labels and Win Win Girls packages, cards which sends me my favourite bookstore. Those skeptical of us would say it's just a great marketing gesture, me personally would love to be captured by these lovely handwritten words. I just enjoy (whatever if like a customer or like a blogger) being treated like the other side holds me dear. And I love when somebody does things different way. When makes them with affection to customers or with love for the nature, the animals. You may say this is the local shop / little business / tiny store thing, the bigger ones won't put handwritten cards in your shopping bag, nevertheless what they do, they do with love. And Lush is one of them. Perhaps it's just a trend of the recent years, giving your brand the sustainable and love-making tag, such as "we care about our planet", "made by happy people to spread around the happiness", "no animal testing" (well, it's already banned, isn't it?) or "yeah, we do recycle!" Maybe Lush's one of those brands, which marketing is done well. And maybe not. However, I love it. Literally, I love it. 








3 komentářů:

  1. Miluju, jak to v tom obchůdku voní a mýdla ve formě na bábovku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pracovat bych v tom asi nemohla, po celý den takové vůně, ale jako zákazník si to užívám! je super, že obchůdek voní už z dálky, takže pěkně přiláká :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com