FLUFFY SWEATER

Pokud máte potřebu se v chladných dnech schovat do oversize oblečení, je tenhle článek právě pro vás. Protože já takovou potřebu mám. Jsou to oversize levisky, oversize svetry, oversize kabáty a oversize šály. Nechť je slovo oversize nejpoužívanějším slovem podzimu!
Mým nejmilejším kusem oblečení pro podzimní období je tenhle olivový svetr. Popravdě, je to snad jediný svetr, který opravdu hřeje a není mi v něm zima (možná je to mohérem, ze kterého je ušitý, trochu to někdy kousne, a tak bych ho citlivkám nedoporučovala). Baví mě na něm, že ať si ho obléknu k čemukoliv - k elegantním šortkám, pouzdrové sukni nebo jednoduchým kalhotám - vždy vytvoří kombinaci, která působí elegantně a uvolněně. Navíc - It's so fluffy I'm gonna die!
Šortky jsem si pořídila, když jsem byla v září na MBPFW. Mezi jednotlivými přehlídkami byl volný čas, kdy jsem vyrážela do obchodů na nové kolekce. Tyhle šortky jsou jedním z úlovků. Nenosím krajky - často mám strach, že vyzní spíš lacině než elegantně, ale pro tentokrát jsem to riskla.
Zlaté psaníčko se sovou nosím na plesy (je přeci maturitní sezóna!), mám ho ráda proto, že je tak výrazné, ale nevyhovují mi rozměry. Jednoduše, iPhone se tam nevejde. A tak po několika minutách končí v kapse mého muže, protože společenské šaty kapsy nemají (ale v takových chvílích bych je ocenila).









svetr, šortky, bižuterie, silonky: H&M
kabelka, kabát: Orsay


4 komentářů:

  1. Boží, super, parádní, dokonalé. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  2. zaujimava kombinacia naoko nekombunovatelnych farieb. Pacia sa mi i tie fialove nechty :)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  3. pekne farby, cele je to take jesenne a mestske :)

    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super super! Miluji ty tóny a ty traťasy ;)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com