WORKSPACE


Jsem člověk, který má potřebu mít okolo sebe krásno. Vše do posledního detailu musí ladit, když bílá postel, tak i bílý stůl, když černobílá židle, tak i takový koberec. Takové to u mne je. Není pro mne zbytečností mít nesčetně tlustic a kaktusů, svíček a svícnů, nejrůznějších dekorací od kovového koně po jen tak poházené knihy s poezií.
Před dvěma lety jsem začala s přetvářením pokoje na studentskou pracovnu, jestli se to tak dá nazvat. Desítky barevných záložek v katalogu Ikea, stovky minut strávených v obchodě a tisícové úbytky na účtu. Všechno jsem si chtěla udělat sama, od vymalování zdí po sestavení skleníku na kaktusy. Výsledek je přesně takový, jaký jsem si představovala. 

Jste-li stejně tak mizerní v pěstování květin jako já, vsaďte na kaktusy a tlustice. Najděte doma staré zavařovačky, staré hrnky a sklenice, naplňte je zeminou a zasaďte třeba netřesk. Je to jedna z nejvytrvalejších rostlin, já jí říkám "silný jedinec", protože přežije i mou nespolehlivost. Zalévat ji totiž vlastně skoro vůbec nemusíte. Ten skleník, co mám na okenním parapetu, je už jem příjemným doplňkem.
Chcete-li ušetřit za nábytek, jednoduše skládejte. Můj stůl není ničím jiným než kombinací bílé desky a "áčkových nohou", takových, co se běžně používají v dílně. A vlastní nápad je přece mnohokrát lepší, než si přivézt hotový produkt domů v krabici, není to tak?




stolní lampa, stolní deska, skleník na kaktusy, blok, hrnek - Ikea

7 komentářů:

  1. Víííce fotek pokoje,prosím�� :-)
    Nový nejmilovanější blog:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bude víc fotek a článků, ať už pokoje, nebo bytu. jen musíš počkat - vše má svůj čas, o čem bych pak psala později? :)

      Vymazat
  2. Mohla bych se zeptat.. Kde si sehnala ten úžasný skleník pr kaktusky? :o Je vážně krásný! :3 :)

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat jak se nastavuje spořič obrzovky "hodiny" ? Koumam to uz jak dlouho a porad nic :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedá nastavit, musíš si myslím spořič nejdříve stáhnout z internetu a až poté v nastavení zapnout. Mně se o tyhle věci stará přítel, tak řekni zkušenýmu kámošovi nebo přítelovi :)

      Vymazat
  4. No mne už aj tieto vytrvalé kaktusy zahynuli - takže na mňa asi nikto nemá.. vyhováram sa na zlú zeminu :D... bola tvrdá ako kameň . Izbu máš krásnu! :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com