BÍLÁ

Najít v obchodech TU bílou bundu mé velikosti mne stálo tři přestupy v metru a několik zmatených výrazů prodavaček, kterým jsem se snažila vysvětlit, že opravdu potřebuji poslední velikost 34 ve městě. Ale mám ji, a stálo to za to - škoda jen, že má oblíbená bílá je tak nepraktická.
Conversky. Obdobím Conversek si prošel snad každý. Kdysi má velká láska, teď už spíš takový ten typ bot, na který si zvyknete a doprovází vás den co den. Začínala jsem na levných, neznačkových “čínách”, ale víte jak to dopadá s levnými napodobeninami, že? Po pár týdnech nošení se potrhala jak látka, tak gumová podrážka. A tak jsem si od té doby pořizovala už jen ty pravé Conversky. Červené, se vzorem, bílé a béžové. A u těch světlých jsem už zůstala, protože se dají sladit se spoustou oblečení. 
A tu kšiltovku, tu jsem ukradla fotografovi.










bunda: H&M, svetr: H&M, kalhoty: Mango, boty: Converse, náhrdelník: H&M, kabelka: Michael Kors, kšiltovka: Life is Porno

2 komentářů:

  1. Bunda vypadá krásně! Škoda že není více vidět celý outfit. Také přemýšlím o pořízen conversek, zatím jsem měla jen ty zmiňované číny (a to už někdy hodně dávno) a teď cítím že vedle všech těch lodiček by se mi taková obuv taky šikla ;)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com