MALÝ A VELKÝ

Jsem neustále v pohybu. Nemyslím tím, že bych sportovala (má tenisová a plavecká kariéra skončila dřív, než vůbec začala), ale pořád jsem na cestách. Často trávím volné dny mimo své město s velkou taškou sbalenou na víkend. Často je tak těžká, že ji mužovi vrazím do ruky dřív, než se vůbec stihneme přivítat.
Proto abych alespoň trochu ušetřila na váze své "víkendové tašky" (a tím ulehčila i mužovým rukám), vyhledávám malá balení všeho, bez čeho se o víkendu z domu neobejdu. Tak třeba takový odličovač, šampon nebo krém mohou mít i docela praktické balení, které se vejde do každé kosmetické tašky!


Dlouho jsem nevěděla co na pleť a tak trochu ve všem bloudila. Vyzkoušela jsem odličovací vodu od Garnier, ale moc se mi po ní mastila pleť. Vichy to samé. Snad odličování samotnou vodou z kohoutku by dopadlo lépe. Jenomže to prostě nestačí, a tak jsem zašla do lékárny pro Biodermu. Musím říct, že jejich produkty používám skoro rok a naprosto mi vyhovují, takže nemám potřebu hledat něco lepšího. Nedávno jsem si k velké odličovací vodě pořídila i malou cestovní - ta velká byla tak nepraktická, zabírala v tašce spoustu místa a ta maličká je jednoduše skvělá! Cenově si sice trochu připlatíte (když srovnám s produkty z drogerie), ale výsledek stojí za to. Po odlíčení Biodermou používám krém zázračný La Roche-Posay Effaclar Duo.







Australská Aussie se u nás představila se slovy "V životě jsou důležitější věci než vlasy, ale je dobré začít právě u nich". Dlouho jsem používala šampony pro větší objem od Syoss, jenomže ty mé vlasy vysoušely a nešly poté rozčesat. Řekla jsem si, že s tím opravdu začnu něco dělat, protože produkty od Syoss mi nedělaly dobře. A protože při prvním otevření lahvičky od Aussie mne asi jako každého zaujala ta super žvýkačková vůně, vyzkoušela jsem je. Výsledkem jsou vlasy, které se nemastí, dobře se rozčesávají a konečky jsou tak nějak vyživenější. Mimo samotný šampon a dobře známý 3 Minute Miracle používám sprej na konečky, na kterých mám stále zbytky po ombré a jednoduše potřebují hydrataci. A balení na cesty tímto prohlašuji vynálezem lidstva!







Tenhle superkrém od švýcarské značky Just je tak univerzální, jak jen krém může být. Používám ho na všechno - suchá kůže na rukou, obličej (krém je hřející, takže když vám v chladnějších měsících mrzne obličej, máte řešení. A chrání.) Jen na podrážděnou pleť ho raději nenanášejte - sůl může pěkně nepříjemně štípat. Krém se tváří jako čistě přírodní produkt, a po těch přece v současné době sáhnete raději než po věcech s neznámým složením. Příjemně voní a balení na cesty je takový příjemný bonus.




2 komentářů:

  1. Jsi má velká inspirace když jsem tě viděla poprvé na insta znala jsem tvé fotky během dne zpaměti a tvůj blog je super!!:) baví mě číst tvé články koukat na tvé fotky a inspirovat se v kosmetice :) jen jsem se chtěla zeptat máš někdy v plánu udělat článek o tvém pokoji?? Podle fotek vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, čteš mi myšlenky! Článek o mém pokoji je už rozpracovaný, a tenhle týden se objeví na blogu! Vše o tom, kde jsem se inspirovala a kde věci do pokoje nakoupila :) jsem moc ráda, že je Ti můj blog takovou inspirací - tak to má být :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com