TEN ŠESTNÁCTERÝ

Už když Designblok uveřejnil, že letos bude celé akci vévodit jelen na plakátech (aaaach!), bylo to jasné. Totiž, že to celé bude velká krása. Neváhala jsem, a hned jak byl v prodeji Fashion Pass (díky kterému hodně ušetříte, chcete-li vidět všechny přehlídky a neplatit za ně milión,), vzala jsem peníze z letní brigády a dala je za dva lístky na přehlídky (ten druhý patřil mužovi, který se mnou sice na přehlídky chodil, ale většinu z nich nebyl schopný stihnout, a tak jsem v tom zůstala zas sama). Z přehlídek mne nejvíce zaujala poměrně mladá značka Narnish, vítěz Elle Talent Card, ale to už byla tutovka ještě před samotnou přehlídkou, protože jejich modely jsem viděla už na dni otevřených dveří UMPRUM. Narnish využívá volných střihů, a to je moje láska. Když už jsem zmínila pražskou UMPRUM, mohu také říct, že tahle škola měla na Designbloku hned dvě přehlídky (ateliér Liběny Rochové a ateliér Pavla Ivančice), a protože nějak tíhnu k mladé krvi ve fashion designu, obě přehlídky se mi líbily. A nesmím zapomenout na přehlídku Moniky Drápalové, kterou jsem měla možnost vidět dva týdny zpět na Pecha Kucha Night v Plzni. Její modely jsou překrásné!
Když občas vyrazíte na český fešnvík, nebo možná na jakoukoliv jinou módní událost, zjistíte, že se zde objevují stále stejní lidé. Stejní blogeři a blogerky, pořadatelé a fotografové. Dřív jsem byla vedle z toho, že kolem mne prošla Andrea Běhounková nebo Liběna Rochová, ale česká módní scéna je tak malá, že si na to rychle rádi zvyknete.
Ale protože mluvím pořád jen o té části Designbloku, která se týká módy, musím také přejít k Designbloku jako takovému. Dvě Superstudia, Visionstudio a jedno Openstudio jsme letos prohlédli v jednom jediném dni, a tak už jsme ke konci dne pletli nohama. Tedy, co se vám na letošním Designbloku líbilo nejvíce? Já byla nadšená nejvíce z prezentace Chanel a Ikea PS. A kdo si snad nechal letošní Designblok ujít, vyrazte na další! Sice už bez jelena, ale oni zas určitě něco vymyslí.





kalhoty: Levi’s vintage, halenka: Mango, boty: Nike Air Pegasus, kabelka: Michael Kors


0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com