EOS x BABY LIPS

Já kosmetice moc nedám, snažím se o co nejpřirozenější vzhled. Mám několik let jednu malou paletku stínů v barvách hnědé a jediné k čemu je používám, je zvýraznění obočí. Ne že bych se vůbec nemalovala, to není pravda, chci jen říct že nejsem ten typ, co se i při ranní procházce pro čerstvé pečivo maluje. Možná jen na plesy a večerní akce sáhnu i po výrazné rtěnce (a než jsem si tu svou od Mac vybrala, trvalo mi to snad věčnost). Proto vám teď píšu o kosmetických produktech, které nebarví, ale hydratují. Balzámy. Mám jich spoustu, ale za poslední měsíc jsem vyzkoušela právě Eos a Baby Lips

Eos mi přivezla kamarádka až z Ameriky, u nás ještě stále není k dostání v běžných obchodech a kdo po nich opravdu touží, objedná si je přes internet. Já si svůj Eos Sweet Mint nemůžu vynachválit. Vydrží na rtech opravdu dlouho, zbytečně nebarví, nanáší se moc dobře. Pro mne základní věc, kterou od balzámu očekávám je ta, aby vydržel opravdu dlouho. A to Eos Sweet Mint splňuje. Možná jediný problém vidím v obalu, přece jen tvar je takový, že ho nedáte do kapsy. Ale to je zbytečná maličkost, která by mne od koupi dalšího balzámu od Eos neodradila.




Všichni o nich mluví. Baby Lips. Plní snad každý časopis a reklamy jsou často celostránkové. Co hůř, rozčilují nás i na youtube, když posloucháme oblíbený playlist, protože reklamy se dostaly už i tam.
Možná právě i vaše kamarádka používá jeden z barevných balzámů a přesvědčuje vás, že je to ten nejlepší, co kdy vyzkoušela. I já jsem se nechala nalákat, protože "baby lips prostě musíš mít!"
Jenže mně vůbec nesedly. Pleť mám poměrně dobrou, neměla jsem nikdy žádné větší problémy, ale rty mám vysušené, i když se o ně starám. Vždy při sobě nosím balzám, v kapse kabátu, v kabelce, ve školním penálu. U mnohých balzámů se mi stává, že vydrží opravdu hodně, je to třeba balzám od Neutrogeny. Ale Baby Lips? Bohužel právě ty, které hlásají, že jsou hydratující, snad vydrží nejméně. A rty po nich vůbec nezůstanou hydratované. Odstín Cherry Me je tak převoněný, že se pak stejně raději vrátím k Neutrogeně a na můj vkus příliš barví na to, abych ho denně používala. Jediný, který mne opravdu baví je Peach Kiss. Ten bych si klidně pořídila znova, má příjemný lesk. Baby Lips sice seženete všude a hned v několika odstínech, ale ty barvičky jsou asi to jediné lákavé. Alespoň pro mne. Máte s Baby Lips příjemné zkušenosti?





3 komentářů:

  1. Ahojky souhlasím s tebou, nevím co všichni na baby lips vidí, také mě moc nenadchli .

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ten zelený Baby Lips a ten mě teda moc baví :-). Je mátový,chvilku příjemně pálí na rtech a vydrží fakt dlouho,ale s ostatními nemám zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež mi Baby Lips na perách dlho nevydržali a nemala som ani pocit, že by hydratovali. S EOS ešte skúsenosti nemám, ale veľmi rada by som ho vyskúšala, najmä preto, lebo je populárny a má veľa pozitívnych recenzii :)
    http://liviaurban.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com