FLOWER POWER

Venku už je často pod nulou, ale právě proto mám chuť na malou rebélii. Květiny v zimě?



Dřív jsem se hodně oblékala do květinových vzorů, měla jsem spoustu kalhot a šatů (kterých se úspěšně zbavuji, mně už posloužily dost), ale doteď mi ve skříni "straší" květinové košile. Nosím je opravdu ráda, jsou taková poslední záchrana v dnech, kdy jsem líná vymýšlet co na sebe. Nejraději mám ty z H&M, před rokem jsem našla překrásné z Conscious Collection a nosím je dodnes. Mají také příjemný materiál.



Pláštěnka. Pro mne trochu zbytečná věc, tahat v kabelce navíc ještě pláštěnku nebo deštník mě nikdy nebavilo. Proto bych spočítala na prstech jedné ruky, kolikrát jsem ji oblékla. Navíc, je z obchodu Gate. Tak tady je o kvalitě netřeba mluvit (ta pláštěnka byla myslím můj první a poslední nákup vůbec), naláká vás možná nízká cena, ale ta jde ruku v ruce s (ne)kvalitou. Ale je květinová, a tak alespoň pro článek poslouží.




Květinové boty. Můj úlovek z Picadilly Circus asi před dvěma roky. Kupovala jsem je v Lillywhites, obrovském obchodním centru se sportovním oblečením (neptejte se, co jsem tam dělala, nesportuji). Byly odsouzeny k věčnému dřímání na dně mého šatníku, možná proto, že typ martensek mi je blízký asi tak jako trend legín a tepláků. Ale jejich čas příjde. Jednou. (Bože, říkáte si to samé, když nechcete nějaký kus oblečení dát pryč?)




Obal na mobil z Primarku, který doslova kvete. Je tak růžový, že nad ním nejspíš váš muž bude ohrnovat nos, ale vám se prostě líbí a nedáte ho z ruky (vyzkoušeno za vás)!

Obal na notebook. Nemám ho dlouho, asi od léta, kdy jsem si pořídila nový MacBook a nevěděla kam s ním. Používám ho denně a vždy jinde než doma, a tak potřebuji obal, který vydrží každodenní převoz. Jenomže když jdete do obchodu s elektronikou, nabídnou vám jen nudné "taťkovské" kufříky.  Kupodivu řešením byl obchod Tally Weijl, kde mají snad všechno, jen ne to co nosím já. Ale obal na notebook mne jen tak neomrzí!



Tedy, já vůbec nejsem šperkový typ, hodně se v tom ztrácím a mé denní maximum jsou šperky od značky Pandora, ale mám i spoustu bižuterie, kterou sice nenosím, ale nějak jsem ji za ty roky posbírala a mám jí hodně. Třeba prsteny, vždy si nějaký koupím nebo dostanu, ale jsou na denní nošení moc velké, a tak končí ve šperkovnici, kde se na ně jen práší. Ale plánuji si do budoucna pořídit šperk od Antipearle, a také tiše obdivuji šperky od Janji Prokić a Zorya (já vím, to už s levnou bižu nemá nic společného).




Flowers in your hear.. Jsou to srdcovky - květiny do vlasů. A tyhle jen tak neuvadnou, jsou látkové, a tak můžete mít věneček sedmikrásek ve vlasech i v zimě. Některé z nich se dají použít i jako brož na svetr, nebo z nich můžete udělat přívěsek na klíče.



Chloé. Je to ta pravá! Pravá alespoň pro ty, které mají rády vůni citrusů a květin. Chloé je vůně, kterou používám denně do školy, na večerní akce a plesy mám výraznější vůni Chanel. Také ji používám spíš v létě a v zimě vyměním za méně citrusovou. Chloé voní po  květinách, hlavně růžích, a citrusech a právě proto má místo v květinovém článku!



Ze všech květin jsou přece ty živé nejkrásnější, že? Jenomže u mne žádné kvetoucí a barevné květiny nenajdete. Netrávím příliš času doma, a tak u mne přežívají jen tlustice, netřesky a všechny tyhle suchomilné rostliny. Já mám ale tyhle nejraději! 



V květinách i spím. Třeba tenhle polštář z Ikei, nebo květinové povlečení. Možná v takových peřinách budete mít sladké sny? To vám nepovím. Ale můžete to zkusit.







1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com