STEAM POD FOR YOUR HAIR.

Králík není žádný znalec, co se péče o vlasy či pleť týče - po dlouhá léta používá to, co se mu osvědčilo. O to neraději by lezl do zelí těm, kteří - či které - tomu rozumí. Ale čas od času se mu dostane do rukou něco, co je pro něho nového, žádá si to řádné ozkoušení a pěknou dávku trpělivosti (to, o čem vám hned povím zkoušel králík dobrého půl roku), a když se mu daná věc osvědčí, nebrání mu nic v tom, aby se s vámi o objev podělil.
Ta věc, kterou jsem dostala do rukou už někdy s posledními zimními vločkami a ozkoušela až v předmaturitním studování a pomaturitním lelkování, je žehlička na vlasy. Steam Pod. Můžu všem zopakovat, že co se péče o vlasy týče, je králík velice konzervativní. Vážně. Vlasy jsem si nechala poprvé obarvit až minulý podzim. Šampón používám od té doby stejný. Jeden olejíček, jednu péči, jeden lak na vlasy a dokonce i jen jednomu hřebenu jsem věrná. A žehlička na vlasy? Tu jsem naposledy používala v dobách, kdy ještě bylo cool nosit krepaté vlasy (což bylo někdy na prvním stupni základky, že?). Je něco, co vás možná od žehličky odradí - totiž všeobecně známé tvrzení, že žehlička vlasy ničí. A právě tohle Steam Pod vychytal - vlasy neničí, nevysušuje, co víc - Steam Pod vlasy vyživuje. A to díky péči s technologií Pro-Keratin, kterou nanesete na vlasy a zažehlíte, a pomocí vodní páry, která vzniká z vody v zásobníku, teplota je volitelná a všechno hravě zvládne i ten největší žehličkový neznalec. Věřím, že vy si dokážete se Steam Podem vykouzlit i vlny, na takovou věc si ale králík netroufnul. On si milerád užíval vlasy rovnější, než měl kdykoliv dříve!


I'm never gonna be a beauty geek or a beauty maniac, when it comes to hair and skin, to be honest, I've been using the same products for long years - just because I've tried them once and don't wanna change them. What more, due to this - I would never step into someone's business and try to speak about beauty products, give recommendations and beauty tips. There are so many people who know the best about cosmetics. However, when I try something what I really enjoy, I will tell you about. And that's why I'm gonna speak about Steam Pod.
I've got this thing for months by now, really. Got it with the last snowflakes, tried for first when learning for finals and also in my after-finals free time. I've been testing Steam Pod and it works perfectly. Many people think hair irons destroy hair. Well, I thought the same, but then the Steam Pod came. It uses technology of Pro-Keratin in combination with water vapor, not destroying, but healing. I'd like to say that I am very, very conservative when it comes to my hair. I've had my hair coloured last autumn for first, using the same shampoo from that time, one hair mask, one hair oil and I also use the same hair comb for ages. And hair iron? Last time I used the hair iron was when I was ten, when it was so cool to wear frizzy hair! So you better believe me that I've found something special.











Všechny uvedené produkty mám z L'Orèal Professionnel a vy je můžete najít u svého kadeřníka (a při trošce hledání i v internetových obchodech).


3 komentářů:

  1. Diky za skvělý tip! Alena K.

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi nádherná, přirozená holka! A produkty od L'oreal jsem kdysi používala hodně, teď už mám sice jiné, ale stejně se k němu čas od času vrátím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsou skvělé! kombinuji je i s čistě přírodními produkty, ale nemůžu si je vynachválit. třeba teď zkouším ProFiber, o kterém všichni básní a já se k němu dostala až teď! Dám vědět, jaký je! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com