LIVING IN THE MOMENT.

Ve Varech jsem strávila krásných pár dní bez starostí a běsnění, s pár málo povinnostmi, které bylo třeba splnit. Chodili jsme denně na sushi, počítali, kolik jsme denně spořádali oplatek, viděli rumunský film a Třeštíkovu výstavu, já jsem v Elle Beauty Lounge kradla čokoládový bonbóny a natočila krásný video. Naše denní trasa byla dlouhá asi tak od Thermalu k Puppu a od Puppu k Thermalu (několikrát za sebou), váleli jsme se na dece, setkávali se a seznamovali - ve Varech vždy potkáte ty, které za celý rok v Praze nevidíte, a je vždy co vyprávět. Donutilo mě to přemýšlet nad tím, jak je vše teď krásné, že jsem za několik málo dní prázdnin stačila vidět kus světa, aniž bych si to předem plánovala, vše bylo tak spontánní a tak nějak najednou, až se musím smát. A že vlastně Vary byly dříve jediným plánem na prázdniny, které jsou teď plné víc než kdy dříve. Myslím, že přesně tohle je to pravé "žij přítomností", které jsem si jak malá holka přála.

P.S.: Pokud jsem to neříkala už u něčeho jiného, tak tohle je momentálně můj nejoblíbenější kus oblečení.
P.P.S.: A nejoblíbenější kabelka. 
P.P.P.S.: Áno, kouká mi cedulka. 
We've spent beautiful days in Karlovy Vary. Without any sort of rush and obligations, we had been eating sushi each day, we walked from the Pupp to the Thermal and from the Thermal to the Pupp (many, many times), counting how many cookies we ate up here. We had seen a Romanian movie and photo exhibition, we had been spending our time in park eating blueberries and raspberries, meeting our friends - that's the good thing about Vary - you bump into so many people here you won't meet all year long. What a calm days.
This made me think about all these nice and happy moments in my life, that everything is allright now, just as I've wished for. That in few days of holiday I had seen many places, foreign cities and states. Without any plans before it happened - thinking about it, trip to Karlovy Vary used to be my one and only plan for the holidays. So spontaneous I have to smile, thinking about it. I mean - this is the real "live in the moment" what I've dreamed about when I was a little girl. A cliché?

P.S.: This is my most beloved piece of clothes currently. I love dots.
P.P.S.: And most beloved bag. Ooh!








dress - &Other Stories
silver bag - COS Stores
watch, sunglasses - Komono / Freshlabels
pearl earrings - Eppi
sneakers - H&M



2 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com