#SATURDAYNIGHT ADORABLE TULLE SKIRT

Nedávno jsem se rozepisovala o tom, jak si mne (opět) získala limitka H&M Conscious Exclusive. Ty dlouhé široké šaty, tak podobné mým maturitním, psala jsem i o tom, jak jsem si prve nebyla jistá bílou róbou a také tou červenou. A o svých odvážných šatech! Když jde o plesové šaty, jsem ve svém živlu. No vážně! Už od dob tanečních chodím za svou šikovnou tetou, která mé nápady dokáže z papíru přenést do finální podoby. Často se tak vydávám pro látky, nadávám, že kromě nevkusných látek á la záclonka do oken nic nenabízí. Vždycky ale sahám po tylu. Myslím, že tylové byly mé petrolejové šaty na závěrečnou, černá sukně na prodlouženou a sukně, která se dá nosit hned na několik způsobů. Tahle. No vážně - několik vrstev tylových sukní, růžové, zlatavé a černé, hezky schované knoflíčky, díky kterým drží sukně při sobě a zároveň je díky nim možné vrstvy měnit. Díky takovým výmyslům jsem nikdy nebyla v půjčovně šatů a šlehačkové šaty s radostí přenechávala spolužačkám. Myslím, že tohle šaty z půjčovny neumí!

P.S.: Kdepak, králík si nepopletl datum a ví, že není plesová sezóna. Nicméně se s vámi chtěl podělit o další z plesových kousků, ať je zima nebo léto, jaro nebo podzim. Všechny plesové kousky najdete tu a brzy se můžete těšit na další z nich!


I've never been to dress salon and never borrowed a dress. Thanks to my aunt who's able to make my dress ideas come true, from the beginning to the final dress it's all her work and I've never thought about borrowing a piece. Well, it brings the struggle with buying materials - let's face it, textile shops here just do not ever sell any fashionable / trendy materials. They sell only stuff which look like grandma's cook dress code. Really. However, when I go for materials, I always take tulle. Tulle is gorgeous. Just look at this skirt, possible to wear it many ways - thanks to the unique layers and buttons which hold the layers together. I guess that this sounds much better than borrowing a dress which look like a piece of cake with a cherry on its' top!










clutch, bodysuit, ring - H&M
watch - Komono / Freshlabels
skirt - designed
heels - Zara

4 komentářů:

  1. Sú to veľmi zaujímavé šaty, hlavne ten čierny vrch sa mi páči.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. krásná fotka, ta čtvrtá od konce <3 máš šikovné nápady (a tetu!) :-) perfektní kombinace dvou barev. to body mají v H&M tuhle sezónu, nebo už ho neseženu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sezónu minulou, ale koukni na Trend (http://www.hm.com/us/products/ladies/selected/trend), mají tam nějaká podobná bodíčka (http://www.hm.com/us/product/46520?article=46520-A) a s trochou trpělivosti najdeš i na českém H&M eshopu, jen se musíš prokousat tou spoustou dětských bodíček (http://www2.hm.com/cs_cz/search-results.html?q=body&sort=stock&offset=0&page-size=120) :)

      Vymazat
  3. Krása nesmírná! Na mě taneční za chvíli (no dobrá, možná za dvě chvíle) dolehnou plnou tíhou, a tak mi i přes mou nelibost nezbude nic jiného, než se obětovat do těch šlehačkových obludností. Doufám, že v půjčovnách narazím na něco pořádně chic! Nicmeně by mě ještě velice potěšilo, kdybys mi prozradila to nádherné místo z minulého článku. Já jakožto Plzeňačka to mám na Šumavu skoro za humny a taková místa je radost objevovat. Přeju hezký den!

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com