RABBIT'S CHRISTMAS GIFT GUIDE.


Z jedné strany tak ráda obdarovávám všechny okolo, ze strany druhé každý rok čelím faktu, že všichni kolem mne jsou šťastní a spokojení a je-li něco po čem touží, koupí si to hned a nečekají na Vánoce. Každý rok čelím faktu, že nechci kupovat hlouposti, na které se doma bude snášet prach a každý rok se z té situace snažím dostat tak, že si na papír sepíšu seznam hezkých věcí a věciček o kterých si myslím, že by lidem kolem mne udělalo radost. Drobnosti, které se třeba mně samotné osvědčily, mám je moc ráda a darovala bych je i jiným.
Drobnosti, o kterých vám teď povím, nejsou určeny přímo někomu konkrétnímu. Mohou se vám zalíbit a řeknete si "to by se líbilo mému klukovi" a "tohle by si určitě přála maminka", nebo snad "tak tohle si přeju já!" Co je ale spojuje je to, že jsem si je já sama oblíbila, a tak máte důkaz místo slibů, že tohle jistojistě udělá radost i někomu z vás!


BjuKitchen kuchařka. Dostala jsem ji minulý rok od Lukáše a přísahám, je to ta nejkrásnější a nejlepší kuchařka pod (českým) sluncem. Plná receptů, které zvládne každá z nás. A takových, se kterými nestrávíme mládí v kuchyni (=superrychlé, superlehké, superchutné).

Předplatné oblíbeného časopisu. Máte někoho, komu by předplatné udělalo radost? Třeba mně teď dělá radost každý měsíc nová Elle ve schránce. Minimum starostí a dárek, který čerpáte po celý rok.

Malovaný hrnek. Zrovna u mne Terka s Terkou byly přenocovat a povídaly, jak moc rády mají hrnky, co jsem jim dva roky nazpět dala k Vánocům. Byly to přesně takové jako je tento, z Ikea, jen s jiným designem. Sama s ním snídám každé ráno. A taky s tím knihomolským. ♡

Triplet knížek Paula Coelha. Skrývá se v něm trojice knih - 11 minut, Veronika se rozhodla zemřít a Alchymista. Knížky jsou překrásně vytvořené, na kvalitním papíře, a pro toho, kdo od tohoto spisovatele nic nečetl, mohou být dobrým startem. Já jsem četla zatím jen Veroniku, nemůžu se ale dočkat proslulého Alchymisty.

Svíčka z H&M Home. Dárek pro kamarádku. V keramickém ananasu je svíčka, po jejím spotřebování vám zůstane dekorativní krabička na drobné nezbytnosti. Dvě mouchy jednou ranou.

Corkcicle termoska z Freshlabels. Na dlouhé dny slouží termoska k uchování teplého čaje a na ještě delší večery k uchování třeba celé láhve vína. Se svým obsahem 0,75l, schopností uchovat 12 hodin teplé a 25 studené to Corkcicle zvládá na jedničku. A k tomu nejde o žádnou nevkusnou záležitost, ale o skvělou designovku.

Kusmi Tea. Čaj je pro mne mnohem víc než jen pitím v hrnku. Je spojený se zpomalením, chvilkou jen a jen pro mne, se čtením. Nemáte to snad také tak? A věřím, že právě Kusmi Tea je k Vánocům to pravé ořechové. Za mne vítězí zelený čaj s růží a ráda bych vyzkoušela i některý z vyhlášených detoxů.

Love x Style x Life od Garance Doré. Dárek pro kamarádku. Budete doufat, že vám ji půjčí. Nedávno svou knihu Bloom vydala i má milovaná Esteé Lalonde. Mají ji v Martinusu a myslím, že už víte co si k Vánocům přeju já, že? 

Vykrajovátka na perníčky. Vykrajovátka, co perníčkům od babičky dají nový rozměr. A hlavně tvar. Je libo los, ježek nebo liška? Najdete v Ikea.

Bialettka z Freshlabels. Spíš než kávu mám raději čaj, po ránu mne ale káva uvařená v bialettce vždy nakopne. A neříkejte, že to nemáte podobně. Low budget kávovar pro studentská léta. ♡



Puntíkaté ponožky Happy Socks. Kde jsou ty časy, kdy jsme ohrnovali nos nad měkkými dárky a cítili jsme ohromné zklamání, když jsme dostali opět-jen-ponožky?

Odivi x Nobilis Tilia. O olejích z českých luhů a hájů jste od králíka už slyšeli. A teď vám je doporučuje k Vánocům. 

Vtipné triko. Tohle je to správné triko pro vašeho kluka. Seženete ve Freshlabels.

Vichy Slow Âge. Novinka od Vichy, která se popere s prvními znaky vznikajícího stárnutí pleti. Tři aktivní složky, hydratovaná a rozjasněná pleť. Jako v nácti, vážené dámy.  

Onest Squalane Oil & Propolis Lip Balm. O produktech Onest z českých luhů a hájů se u mne co nevidět dočtete. Ale už teď vám je mohu doporučit. Lepší lůj na rty do Vánoc neseženete. Čestný králičí.

NYX Lingerie. Hledala jsem vhodnou náhradu za milované MAC matné rtěnky (které bohužel vesele testují na zvířatech), až jsem obejvila NYX. A jejich matné rtěnky, které chce vaše kamarádka k Vánocům.

Přívěsek na klíče z H&M. Ten můj říká, že doma je doma a že je tu nejlíp.

Stop the Water While Using Me. Milá značka přírodní kosmetiky a péče o tělo, která myslí ekologicky za vás. 100% přírodní a vhodná pro vegany! 

Piny Pinaholic z Freshlabels. Kdo by neměl rád piny? Obohatí nejedno šedivé triko a černý outfit a mnohdy mluví za vás. Ty mé praví, že jsem milovník všeho kvítí a rostlin.



Hodinky Komono. Dva roky nazpět jsme si s Lukášem dali k Vánocům hodinky první, od té doby se nám na parapetu vytvořila hezká sbírka tikajících strojků. Krásný dárek, který bude dělat radost spoustu dní, měsíců a let. Luxusní Walthery pro vašeho kluka a Winston Royale třeba zrovna pro vás. ♡



Sonický kartáček na zuby Philips Sonicare. Kartáček DiamondClean pro zuby jako perličky. Pět režimů kartáčku se každý den šetrně se stará nejen o zuby, ale i o dásna. Hlídá doporučenou délku čištění zubů a zároveň napomáhá rovnoměrnému vyčištění celého chrupu. Doma nabíjíte v nabíjecí sklenici a pro velké cestovatele je i cestovní pouzdro s cestovním USB nabíjením... Kdyby někdo chtěl říct, že je to snad nepraktické. Více úsměvů!



Barcelona jako malovánky. Pro dlouhé zimní večery s kamarády, sklenkou vína a dlouhými rozhovory. Vybarvěte si La Sagradu, Parc Guell i Casa Milá! K Vánocům prosím i Amsterdam a Paříž, děkuji pěkně.

Stabilo fixy. Protože když darujete omalovánky, musíte mít i čím vybarvovat. A srdce milovníka papírnictví zaplesá.

Diář Doller. S diáři je to trochu komplikovanější - mnohdy totiž ten, koho chcete obdarovat, už takový diář může dávno mít na nový rok koupený a připravený. Páni z Dolleru na to jdou chytře a i kdyby se u obdarovaného sešly dva diáře, může si na Doller rok počkat - není totiž očíslovaný a určený na konkrétní rok. Začít můžete kdykoliv. Navíc je unikátní v tom, že je motivační a na jeho stránkách se pěkně vyřádíte.

Polaroid. Nejkrásnější dárek. Pořizovací cena foťáčku je nízká, s polaroidy už je to horší... Cena snímků se vyšplhá vysoko. Ale za ty fotky, co si rovnou z foťáku nalepíte třeba na stěnu, to stojí.



Happy Socks Christmas Pack. Minulý týden mi docestovaly v balíčku troje vtipné vánoční ponožky. Jako dárek bráchovi nebo kamarádovi geniální! Ponožky by neměly být jen černé a bílé! A jestli se tyhle jmenují Happy Socks, tak to jsou happy se vším všudy.
signature

3 komentářů:

  1. Asi nejvíc mě zaujala ta kuchařka, protože Happy Socks znám a miluju je a diář od Dolleru mi dělá už třetí měsíc každodenní společnost! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné tipy! Ty omalovánky mě zaujaly snad nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy, které se budou hodit. Ještě všechny dárky nakoupené nemám, tak se budu inspirovat :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com