DÉCLEOR.

Králík propadá krémům a olejům a vlastně vší kosmetice, která krásně voní. Voní po květech, nebo třeba po koření. A v případě Decléoru nejen překrásně voní, ale díky esenciálním olejům i pečuje o obličej i tělo. S maminkou už v tom hezkých pár týdnů každé ráno a večer jedeme spolu - na obličeji s hydratačním krém, pro každou takový, který je pro naši pleť to pravé ořechové!

Aromessence Neroli - cestovní balení hydratačního olejového séra vozím vážně jen na cesty, a tak jsem ho nepoužívala tak tolik jako zbylé dva své produkty (nemluvě o tom, že cestovní balení je opravdu maličké cestovní balení), vzhledem k tomu, že se ale kosmetiku, kterou jsem používala doposud, snažím nahradit přírodními oleji.. tenhle prošel, tlapku nahoru za něj!
Aroma Confort je tělový krém, ne že bych se v krémech na tělo vyznala, u mne ale prošel. Hezky voní - což je pro snad všechny produkty společné - a hydratuje. 
Hydra Floral, hydratační výživný krém, který používám jak ráno, tak večer a den bych zvládla i jen a jen s ním, bez make-upu.
Decléor Or Excellence je omlazující energizující krém, který si moje maminka nemůže vynachválit. V kontaktu s pletí se vpíjí a nepůsobí mastně, přesto chrání a regeneruje a mamka vypadá jak ve třiceti. Fakt.
Aromessence Magnolia. Ultraregenerační olejové sérum, každé ráno moje maminka nanese do dlaně tři kapky, zahřeje a přiloží na obličej, zavře oči a třikrát se zhluboka nadechne, poté sérum nanese na obličej a masíruje. Maličký rituál, který Décleor popisuje, zaktivuje energii a příjemně nastartuje den.


Hydra Floral krém, Aromessence Neroli olej a Aroma Confort krém jsou součástí vánočního setu Box of Secrets, který jsou k dostání třeba v Marionnaud parfumeriích, nebo v salonech DécleorOr Excellence a Aromessence Magnolia jsou décleorové novinky a jsou spíš pro naše maminky, pečují totiž regeneraci pleti.


pine forest candle, glass boxes, candleholders - H&M Home
flowers - farmers market

0 komentářů:

Okomentovat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com