ONEST.

Jednou jsme si s Adi povídaly o kosmetice - vracely jsme se vlakem z krásného víkendu v Brně a holčičí povídání o kosmetice a kráse pro mne bylo do té chvíle úplně cizí - a Adi zastávala zastávala prostý fakt, že užívá jen a jen přírodní kosmetiku. Přírodní oleje a mýdla, které mi sama dala ozkoušet, mýdla na vlasy a vše pokud možno vyráběno u nás.
Svým způsobem mi to otevřelo oči. Začala jsem se více zajímat o přírodní produkty, éterické oleje, mýdla, vše co spojuje nejlépe lokální výroba (a tak žádné testování na chlupatých bílých králících a myškách, že áno,) a snažím se objevovat další a další čisté přírodní produkty, které bych mohla denně používat místo těch, které jsem používala doposud.
Díky objevování jsem konečně vyzkoušela i produkty české značky Onest. Znám ji už, troufám si říct, od jejího vzniku, kdy jsem pozorovala její skvěle vypracovaný instagram, veškerou komunikaci a design - přiznávám, že jsem se nejprve nechala zlákat tím. Ale teď - po rozhovoru s Adi a mém objevování čistě českých a přírodních produktů - přišel ten správný čas ozkoušet na vlastní kůži. Et voilá! Bingo. Trefa do černého!



Squalane Face Oil - naprostá novinka, čistý olej, který možno užívat denně, ráno i večer, jak je libo. Já třeba čekala, že bude hezky vonět - a pak mě překvapilo, že je neparfemovaný - z druhé strany máte ale pocit, že na pleti nic nemáte, je lehoučký, pleť po něm zůstane krásně jemná a vůbec ne příliš mastná. Používám ho jen večer, ráno hned nanáším make-up bez jakékoliv báze a pod to mi olej příliš nevyhovuje. Stal se mým denním rituálem, odlíčit, umýt obličej, nanést olej. Ještě tak před dvěma týdny jsem kombinovala s jinými oleji a krémy, teď ale používám už jen neparfemovaný Squalane.

Propolis Lip Balm - balzám, co jsem hodně dlouho potřebovala. Mám jen a jen matné rtěnky, co na rtech zanechávají neplechu - vysušují je až přespříliš a mé rty vypadají po odlíčení otřesně. Nedám si ale říct a nejspíš ještě dost dlouho nesáhnu po ničem jiném, než po matné rtěnce. Nicméně, tenhle balzám z včelího medu a propolisu si s popraskanými a suchými rty hravě poradí, a to doslova přes noc, takže společně s olejem Squalane tvoří základ mé každodenní péče o pleť před spaním. A ještě o něco víc balzám ocením teď v zimě.




3 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com