CHRISTMAS TIME.

Králík si dal blogovací prázdniny. Před Vánoci panuje v online světě šílenství a běs (a to i v tom dobrém slova smyslu), přes Vánoce se králík odpojuje a užívá si všeho, co volno obnáší. Pečení vánočky (tak velké, že se nám sotva vejde do trouby a tak dobré, že zmizela během pár chvil), válení se s knížkami (s těmi které dostal i s těmi, které daroval - tatínkovi jsem dala Ziburu a zatím je spíš dárkem pro mně), pár málo povinností, oheň v krbu a pletené ponožky na nohou, svařák, pražené mandle, na Štědrý den Pelíšky, včera Prázdniny v Římě s Audrey a dnes Někdo to rád horké s Marilyn, navštěvování a setkávání, výletování - ne že by byl namrzlý nos a ruce červené zimou něco příjemného, nemluvě o dvou svetrech a o čepici, kterou nosím jen ve chvílích, kdy je hladina teploměru hluboko pod nulou - nicméně, musíme trénovat na procestované jaro! ♡ Protože mám-li nějaké předsevzetí, je to procestovat ještě víc, než v roce minulém.

P.S.: Prvně jsem fotila na nový Nikon D3400. Doteď jsem fotila na svůj starý D3100 a už dlouho jsem chtěla vyzkoušet novější (a stejně cenově dostupný) foťák, až se mi do rukou dostal tento. Jsem nadšená. ♡
P.P.S.: Co materiálního vám o Vánocích udělalo nějvětší radost? Mně knížka od mého kluka, s fotkami Havla od Tomkiho Němce. O to víc, že si na ni vystál frontu v DOXu a daroval mi ji podepsanou! (ó-můj-bóže!)
P.P.P.S.: Tak jako jsem tátovi vzala Ziburu, on mi vzal knížku s Havlovými fotkami. 
P.P.P.P.S.: Ležím v peřinách a nevytáhnu uši, dokud nedočtu další kapitolu. A možná i potom se budu rozmýšlet, má-li cenu z peřin vstávat. ♡

















coat, pants, mohair sweater, scarf - H&M
backpack, beanie - Herschel Supply / Freshlabels
travel bottle - Corkcicle / Freshlabels
sneakers - Nike




6 komentářů:

  1. Krásné fotky! :) Já mám Niko D3300 a jsem spokojená, takže další řadu určitě doporučuji! Jinak - mohu se zeptat, v čem upravuješ fotky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Áno! Vnímám velký posun oproti D3100, jsem nadšená! Fotky edituji v Lightroomu.:)

      Vymazat
    2. Já také, ale stále se mi z nějakého důvodu nedaří dopracovat se k těm zasněným fotkám plným bokehu a jemných barev... Ani presetky nepomáhají. Občas něco ano, ale jak kdy. :)

      Vymazat
  2. Tak koukám, že máme dost podobný vkus na knížky! Ziburu jsem darovala, Tomkiho Němce dostala. :) Jinak nádherný fotky jako vždycky! M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je milé, tak to máme úplně stejně! měly jsme krásného knižního ježíška.:) ♡

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com