#SATURDAYNIGHT THE DRESS OF MY HEART.

Přesně před rokem jsem měla maturitní ples. To je přesně před 1,897×10-6 minutami, 1,138×10-4 hodinami, před 366 dny a nebo chcete-li, před 52 týdny. Zdá se to býti tak dlouhá doba, vidíte-li všechna ta čísla pohromadě! A přitom to byl jen jeden krátký rok, který hodně dal i něco málo vzal, rok nových zkušeností, objevování, mnohých pádů a přešlapů, ponaučení, ohromné dávky štěstí na cestě za sny, které se zdály být jen sněním. 
Kdyby mi někdo pověděl - zrovna v ten den před rokem, kdy jsem stála v nepohodlných střevících ve svých vysněných šatech, před pár chvílemi politými spolužaččinou láhví vína, byla děsně nervózní a zároveň děsně natěšená - kdyby mi někdo pověděl, že přesně za rok budu právě teď a tady, asi bych mu neuvěřila. Vlastně rozhodně ne. Před rokem jsem nevěděla co se životem, co studovat, čím být, co od života chtít a i když ani teď nemám představu o studiích jasnou, vím co chci v životě dělat. A jak se cítit. Věděla jsem jen to, že chci ze střední být už co nejdříve pryč, jednak kvůli nešťastnému kolektivu, jednak kvůli tomu, že dojíždění do Stověžaté kvůli blogovacím záležitostem začínalo být více a více nestíhatelné. A o rok později jsem o čtyři opravdové přátele a byt ve Stověžaté bohatší, krátkovlasá a šťastná. Vše co tu nervózní / natěšenou holku tížilo se vyřešilo.
Mimochodem, vlastně jsem ty své maturitní šaty nikdy pořádně neukázala. A ony za to stojí. Schovávám si ty fotky už hezkých pár měsíců (jak lze vyčíst z délky mých vlasů!), čekaly jen a jen na tenhle den a teď jsou připraveny spatřit světlo světa. ♡

P.S.: Pamatujete na rubriku #saturdaynight?
P.P.S.: TADY je video z našeho maturitního plesu, TU můj článek o plesu a TADY uvidíte mou maličkost v hlavní roli! ♡
P.P.P.S.: Přesně před rokem maturitní ples, dnes jsme byli na Forbidden Taste, kam nás pozval Nikon. Znáte Forbidden Taste? My jsme se s Lukášem už dlouho chtěli na jednu z tajuplných večeří vydat... a pak nám přišla pozvánka. Sny se plní. A tak by mě zajímalo, kde asi budu za přesně za rok?












dress - H&M Conscious Exclusive '15
watch - Komono / Freshlabels
heels - Zara



5 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com