CHRISTMAS LEMARKET.

Vánoční LeMarket. Vše, co potřebuje sehnat lokální Ježíšek pro své blízké najde tady, v krásných prostorech Mánesu. Vše od lokálních tvůrců, ať už je to z papíru nebo k snědku, ať se to blyští, dělá parádu, a nebo je to k užitku. Ať už to potěší vás nebo někoho jiného, malé, velké, čtyřnohé a chlupaté, zkrátka a dobře, LeMarket je tu pro každého. A je takovou jednou z posledních možností, jak sehnat dárky. Najdete tu spoustu lokálních tvůrců a značek, od šperkařů a návrhářů po výrobce parfémů, olejů, marmelád, květinových věnců a všeho nač si vzpomenete. Králíka zaujala přírodní kosmetika Mylo a Jagaia oleje (které jsou nejen krásné, ale prý i účinné), rád si připomněl milované Nemléko (už je i makové!) a pohlednice a printy od Karolíny Strykové (po kterých stále touží). A když s sebou vezmete čtyřnohého chlupáče, neodejde bez něčeho z koutku Sušienkovo (věřím, že Sušienku a Špagetku už znáte)! My jsme si rovnou udělali hezký den, dali si dvojrandíčko s mým klukem, Danou a jejím klukem, a kluci kroutili očima, když jsme se na hezkou chvíli zasekly u koutku Mylo, kde jsme musely VŠE ozkoušet a odejít pokud možno s tím, co nejlépe voní a jmenuje se co nejrozkošněji (Dana vyhrála - její kousek se jmenoval Čisté pazošky ♡).
A protože se na LeMarket můžete vydat ještě dnes, ukáže vám králík něco málo z toho, co je tu k vidění a k nakoupení. On totiž s prázdnou neodešel. ♡



Girls Without Clothes



Lucia Kováčiková



Jagaia




... je zbrusu nové místo, online tržiště, kde najdete to nejlepší od lokálních tvůrců a umělců. Vše pečlivě vybíráno tak, abyste na MAAME našli kvalitní ručně vyráběné produkty s příběhem. Na LeMarketu tak můžete vidět první kousky, které MAAME nabízí. Je libo hračky Kutulu, vánoční ozdoby na stromeček od Lípy a Adekor & umělci hrnky, talířky a misky s malůvkami Lény Brauner a Kateřiny Kynclové? No prosím! Vše najdete právě tu.



Sušienkovo


Odivi x Nobilis Tilia


Květérie


Meadows


Lípa


Lucie Komárková


Ice Ice Baby




3 komentářů:

  1. to muselo být krásné :) já bych se potřebovala rozdvojit a všechno to oběhat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hahah, já Ti o všem budu vyprávět, až zas jednou nepůjdeme na sociologii!

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com