TO THE TREETOPS.

Tenhle výlet byl náš první tam, kde jsou maminky zásobeny svačinami, děti se hlasitě dožadují pozornosti a důchodci hromadně využívají své slevy - totiž, společným znamením všech našich výletů je to, že při nich nepotkáme ani živáčka - ale byli jsme zvědaví a Lipno jsme měli autem vážně jen kousek, a tak jsme se tam vydali. Stezka korunami stromů je fajn. Když ji neabsolvujete v sobotu, v neděli odpoledne. Je fajn, když si ji můžete projít sami, nejít v dlouhém zástupu s rodinkami a zrovna tak když nemusíte čekat, až odejdou všichni lidé v červených bundách a kostkovaných turistických kalhotách, abyste si mohli pořídit pěknou fotku.. no áno. Mně se líbila moc, ale příště ji určitě vyzkoušíme ve dnech, kdy všichni pracují a studují... Prozatím se jdeme zas ztratit někam hluboko do lesa.

P.S.: Králík vám nebude lhát a ani nebude věšet bulíky na nos, jak se tak říká. Na tomhle výletu byl už před hezkou řádkou dní. Jen je toho teď na něj moc a jednu složku s fotografiemi z výletu schoval kdovíkam, aby ji pak našel o spoustu výletů později.. to ale neznamená, že se s vámi o fotky nepodělí.
P.P.S.: Jsem lidumil, ač to z článku možná nevypadá, ale červený bundy a kostkovaný turistický kalhoty prostě nemůžu. Ne-né.


This was our very first trip together to the place where moms have prepared snacks for their noisy (I mean very noisy) kids and where you see nothing just red jackets and sporty checked pants (we the people of Czech are known due to them) - well, just saying that we enjoy our trips where there ain't nobody just us two in the middle of the green woods.. However, the way to Lipno wasn't so long so we did travelled to the treetop walkway. Unluckily, it was weekend, few weeks before holidays, warm spring weather. The walkway in the tree crowns is great. But never ever at the weekends. If you don't wanna spend your time with huge amount of families with children. And also if you don't mind waiting for ages for a good photo without tourists in the background. I loved it there, but next time, see you in weekday! And till then, we're gonna spend our trips in the woods, where nobody else does..


























tee - Loreak Mendian / Freshlabels
coat - Compañia Fantastica / Freshlabels
backpack - Herschel Supply / Freshlabels
comfy pants - H&M
sneakers - Nike

Lukas
pants, tee - H&M
jacket - Horsefeathers
cork watch - Komono / Freshlabels
sneakers - Vans

4 komentářů:

  1. týjo, díky za tip na super výlet!:) Ale určitě využiju tvých rad jet radši během týdne:)))
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za skvělý tip na výlet! Máš moc krásné fotky. K.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com