ALWAYS LOOK THROUGH KOMONO SUNNIES.

To že mám ráda Komono víte. Že se mi vždy na zápěstí leskne ciferník s koženým nebo kovovým páskem. A že proti sluníčku mám vždy na očích brýle. Neodmyslitelně ke mně patří, asi tak jako má rychlá chůze a pudrové a růžové odstíny mého šatníku. Často když cestuji, beru si hodinek hned několik a brýle dvoje. Zkrátka a dobře, na svět se dívám skrze skla Komono brýlí. Abyste věděli, tahle značka mi přirostla k srdci. Chytila králíka za srdce a už nepustila. A tak vždy zvědavě nakukuji na nové kolekce, nenechám si ujít jedinou akci, která se Komono týče, sleduji nejnovější novinky a lookbooky.
A abych vás vtáhla do světa zvědavců a nalákala vás na novinky i známé kousky téhle belgické značky, mám pro vás lookbook tentokrát já sama. Já mám z celého lookbooku ohromnou radost, protože se nám podařilo Komono kousky vzít na místa, které mám nejraději. Věřím, že se bude líbit i vám, a tak se těším na vaše reakce!

Vlastně bych vás i chtěla pozvat na krásnou (krásnou krásnou!) akci, kterou české Komono pořádá. Vše se bude dít v pondělí 11. července, tedy už zítra a to od šesti večer, na (A)void Floating Gallery, která kotví na Náplavce. Představí se nové kolekce brýlí, vychutnáte si letní atmosféru, západ slunce a drinky. Tak koukněte tu a pište si do diářů - Komono Sunset!

Dreyfuss, Komono Crafted

Vivien Floral Print, Komono


Stella, Komono



Lulu, Komono


Lulu, Komono


Clement, Komono


Beaumont, Komono Crafted


Clement, Komono Crafted California

Lulu, Komono Tomorrowland


Taylor, Komono Crafted


foto


1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com