IN EVERY WALK WITH NATURE ONE RECEIVES FAR MORE THAN HE SEEKS.

Sbíráte něco? Nikdy jsem nesbírala známky a už vůbec nehodlám okolí lákat na sbírku motýlů. Jako malá jsem sbírala nálepky, pak obrázky do památníčku, teď sbírám pohlednice z cest od svých přátel, polaroidové fotky a pár odznáčků z míst, která jsem navštívila, si špendlím na kabát. Nikdy bych ale neřekla, že jsem vášnivým sběratelem. Ani bych se o to jím být nepokoušela. Jenomže entomolog vám nepoví, proč zrovna brouci mu nedají spát, stejně tak jako filatelista vám nevysvětlí, proč ho známky tak fascinují. Prostě tomu tak je. Spadnete do toho, a takovým způsobem, že jste v tom až po uši. Jestliže jde o mne, jsem v tom až po uši i já, a to po ty dlouhé, králičí. Nesbírala jsem. A najednou, najednou si mě to získalo. A možná ani nejde o typické sbírání. "Mám sbírku zážitků, koukej!" a už vytahuji fotoalbum s fotografiemi z jezer, zatopených lomů, lesů a luk, fascinována vyprávím a ani si nevšímám, zda-li mne někdo poslouchá. Tak tak. Posledním úlovkem v králíkově sbírce zážitků je tohle jezero. Víte přece, jak králík zimu nerad! Ale když jde o výlety, nezastaví ho ani mrazivé mínusy, ani fakt, že měl na tlapkách letní tenisky..













PS: Výjimečně, ale opravdu výjimečně, má králík tolik fotek, o které se s vámi chce podělit. Takovového výběru docílil po dvou šálcích čaje a jednom balíčku kardamonových sušenek. Myslím, že jestli to takhle půjde dál, bude mít s množstvím spořádaných sušenek problém.


kabát, kalhoty, svetr - H&M
hodinky - Komono / Freshlabels
šála - H&M Studio A/W16
boty - Nike

14 komentářů:

  1. To jsou naprosto boží fotky!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje fotky jsou fakt úžasný, pokaždý! Kdokoliv je fotí, nechat si "ho"! Hýčkat a udržet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj kluk! a jsem náležitě hrdá a také s náležitostí hýčkám. je super, že se s ním před objektivem nestydím a vždycky něco skvělého vymyslíme - myslím že i proto jsou fotky takové přirozené. učím se fotit, ale stále hodně, hodně zaostávám za ním! :)

      Vymazat
  3. Nedá mi můj grammar nazi - je to kardamom, ne kardamom. Drobná vada na kráse mi ale o chloupek nekazí naprosto úžasný dojem z fotek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm? Co ti neda grammar nazi? Nie kardamom, ale kardamom? Som zmatena :O

      Vymazat
    2. hahah, tak kardamon nebo kardamom, teď jsem sama zmatená, ale stejnak děkuji! :) ona taková chybka zůstane v paměti!

      Vymazat
    3. A tady vidíš, jak vymytá je hlava zkoušková :D Myslela jsem to, že na konci patří M, nikoliv N. Omluva je na mé straně.
      Znovu se dívám na ty překrásné fotky a je to samé ach.

      Vymazat
  4. Krásne fotky králičku❤️ Stále sa divím, kde chodíte na takéto krásne lokality, my takýto pekný les nemáme nikde v okolí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme si pro tenhle les jeli až na německou stranu hranic! bydlíme blízko Šumavy a tady o krásné lesy nouze není. :) a díík!

      Vymazat
  5. Ach králíčku, nad fotkami tvého kluka já vždycky slintám! Vždy, když vydáš nový článek, (a teď se prosím neuraz) se snad víc než na tvá krásná a výstižná slova těším na ty bezchybné fotky! Tvůj blog je zkrátka králem mezi všemi ostatními blogy, a to slavnostně před všemi přísahám! Navíc mi imponuje, že také pocházíš z Plzeňského kraje, máme to od sebe 40 minut, což je podle mě naprosto senzační, když vezmu v potaz, kolik nádherných míst jsi ve svém okolí již navštívila. Jsi mi velkou inspirací ve tvé sbírce zážitků a také toho, jakým směrem svůj králičí blog vedeš. Krátký článek, ale tak hezký!
    Nový příspěvěk ma stylovém králíkovi je pro mě vždy vrcholem blaha a já ti to zkrátka chtěla alespoň jednou takhle pěkně vyjádřit. Měj krásný den a také velkou zásobu dalších neskonale nádherných fotek, nad kterými se můžu rozplývat a z kterých se mohu učit!

    (Na závěr drobný dotaz, který se do toho oslavného textu příliš nehodil: v jakém programu jsou fotky upravené?)

    OdpovědětVymazat
  6. najkrajsia atmosfera ide z tych fotiek! :)

    OdpovědětVymazat
  7. můžu se jen zeptat, kde je tak krásný místo? )

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com