RABBIT, SOFFA & FRIENDS.

Myslím si, že únor byl stvořený pro sebevzdělávání se. Na pobíhání venku, výletování, starání se o zahrádku či pikniky to zdaleka ještě není, a tak se všichni oddáváme čemukoliv, co se dá dělat v suchu a teple, nejlépe s hrnkem čaje se skořicí a u hořícího krbu. A k tomu se nejlépe hodí kniha. Slovníček s pojmy z francouzštiny. Maturitní otázky ze španělštiny. Nebo cokoliv, co vám udělá nejen radost a zkrátí dlouhé večery, ale i něco přiučí.
Už dávno jsem slyšela o večerech, které pořádá magazín Soffa. Ještě dříve jsem znala samotný magazín, který je mimochodem superskvělý také proto, že je český a krásně dělaný. Ale večery Soffa & Friends vám nabídnou ještě o něco více než tištěné strany magazínu. A tak si můžete vyzkoušet práci s kůží, gravírovat do dřeva, nebo třeba osvojit si základy interierového designu - a pro nevěsty a ženichy tu jsou i skvělé workshopy ve spolupráci se Svatebním cirkusem. Já bych si asi nejvíce přála povečeřet s Bju! A tentokrát jsme se vydali na workshop barev v interiéru. A protože bude králík brzy zařizovat hnízdečko lásky - ve velkém stylu, s bílými stěnami, obrovskými okny a vždy čerstvými květinami ve váze - nastražil uši a pečlivě zapisoval! Naučil se pracovat s barevnými moodboardy a osvojil si základní pravidla, načerpal spoustu inspirace a už už se mu v hlavě spřádají velkolepé plány!

P.S.: Ta, co se schovává za pleteným svetrem není nikdo jiný, než milá Anička


February is a month of studying. Enrich yourself! It's too cold outside for one-day-trips and taking care of your plants in the garden, so spending your time with a cup of tea with cinnamon and favorite book is a good idea. Or with French dictionary book. Or passing exam study material (yeah, not so happy about this one). February was made for any kind of entertainment with a bit of learning something new.
I've heard about evenings, which Soffa arranges (do you know Soffa magazine?) These evenings are filled by workshops such as Interior Design workshop, Leather workshop or the one where you can learn how to engrave into wood. Me personally, I'd love to try a dinner with Bju! This time, we've been to workshop about colors in interior. And just because rabbit's gonna plan to have the apartment of his dreams, he was listening/learnig/sketching.This workshop helped him so much - rabbit is over head and ears in planning!












9 komentářů:

  1. Nooo vyzerá to dosť dosť až ˝predosťdobré˝ :D !
    Tento magazín veľmi nepoznám ale už som videla nejaké tie fotky s ním po internete .. :)
    Taký kreatívny, pohodový večer by som si s vami dala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak třeba příště! myslím, že toho chystají ještě spoustu. ;)

      Vymazat
  2. To vyzerá skvele. Myslím si, že by som si to dokázala užiť :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. jeee :) <3 moc ráda jsem tě viděla, bylo to krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já Tebe! až budeme mít obě prázdnou kolonku v diáři, jdeme na kafe!

      Vymazat
  4. Děkujeme a těším se brzy přístě na viděnou! tým SOFFA

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com