SVATEBNÍ CIRKUS.

V sobotu se v Kolbence konal historicky první Svatební cirkus. Věřte, že na něčem takovém králík nemohl nebýt! Však i on bude jednou stát před oltářem a pevně věří, že vše bude úžasně překrásné - to znamená se vším od svatebního kvítí přes jemné bílé šaty po rozkvetlou louku. My dva. Tam, kde není šlehačkových šatů a kýčovitých ozdůbek. 
A jestliže to cítíte zrovna tak jako králík - od srdce a bez svatebních křečí, které byste mohli na klasických svatebních veletrzích očekávat, je Cirkus vaším místem. Myslím, že jen za tu chvíli, co jsme na Svatebním cirkusu byli, jsme si vybrali čtyři svatební fotografy, holky z Yes & Yes a dvě krásná květinářství. Nelze nemilovat. Králíka uchvátilo nejméně vše. I když má spoustu času na vdávání, objevuje. A objevuje i pro vás, kteří máte ke vdávání o něco blíže než on. Za lepší svatby!










Jste v tom s králíkem? Tak všechno pro vaši svatbu snů najdete tu.

5 komentářů:

  1. Také jsem se tam chystala, ale nakonec to bohužel nevyšlo. Jsem ráda, že je u nás konečně někdo, kdo je schopný udělat krásnou, milou a nekýčovitou svatbu! <3 Od té doby, co o Svatebním cirkusu vím, se na svatbu jednoho dne hrozně těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my jsme též nestíhali, dorazili jsme v sedm, kdy už měla spousta vystavovatelů sbaleno. tak jsem vzala foťák a zachytila poslední kousíčky! sama bych příště ocenila dvoudenní akci. :)
      všechno bylo milé a hezké a zrovna tak nekýčovité, jak bych to jednou chtěla mít! jsem ráda že se také líbí! :)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, škoda, že jsem se tam nedostala, vypadá to skvěle. Můžu se zeptat, od koho jsou ta krásná svatební oznámení? Díky, K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že je to Ateliér Made - https://www.facebook.com/MadeAtelier/?fref=ts
      spoustu kontaktů najdeš tu! :) http://www.svatebnicirkus.cz/vystavovatele/

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com