LIFE IS BETTER WITH MY HEAD IN THE CLOADS AND FEET IN THE WOOD.

Myslím, že právě teď je ten správný čas vracet se k fotografiím ze zimních prázdnin. Protože jste-li alespoň zdánlivě blízko tomu, co teď králík prožívá, jistě jeho situaci pochopíte a prázdninové vzpomínky také uvítáte. Králík na vás totiž kouká zpod štosů papíru, okem ani nepohlédne na plný diář a blížící se data, dny nepočítá na hodiny, ale splněné úkoly do školy. A to ještě není v tom nejhorším, králík se vytvářením maturitních otázek prokousává jak lupením. A přihláška na univerzitu. A zkoušky. A příprava na ně. A zkoušky z angličtiny. A.. Jak říkám, jestliže alespoň maličko z toho zažíváte (a veřte, že vám ani zlomek toho nepřeju), takové vzpomínání na dny volna a klidu jistě oceníte. A nebo vám jen zpříjemní páteční školní den, a i to se počítá.
Králík by nejraději z toho všeho vzal do zaječích. A kam by utíkal? Však on ví, kde je mu nejlépe.












Nicole
šála, kabát, svetr, triko, kalhoty - HM
batoh - Herschel Supply / Freshlabels
boty - Adidas

Lukas
batoh - Braasi Industry
bunda - Horsefeathers
kalhoty - H&M

3 komentářů:

  1. Králíčku držím palce ať prokousávání jde minimálně jako mrvičkou :)!! Chtěla jsem se zeptat.... Je možné, že se někdy v budoucnu budeme my čtenáři moci dozvědět, jak králík vyzváří své božskè účesy? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě bych s tím něco měla udělat a podělit se! však on už to králík nějak hezky vymyslí. :)

      Vymazat
  2. - kotatko, nechavas se tim az prilis svazovat. az pro tebe celej ten kolotoc kolem tisice zkousek, matury a prijimacek bude tak davna minulost jako ted pro me, budes rada se slzou v oku vzpominat. obzvlaste ve chvilich, kdy zivot nebude medovej, budes mit do kapsy zatracene hluboko a jist maximalne jednou denne, abys mela na najem. a ne, nechci te strasit, jen vlastni zkusenost .)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com