WOKE UP LIKE THIS.

Představte si tu sobotní situaci. Vzbudíte se - po opakovaném umlčení budíku - v devět, ven z domu vyjdete v deset, dobrá, a co teď? Je příliš brzy na oběd a příliš pozdě na snídání. Voilá! Právě v tu chvíli je nejlepším řešením pekařství. Není o čem pochybovat - není nic lepšího, než když jdete do pekařství, kde voní pečící se chléb. A přesně tohle máme blízko, blizoučko našeho bytu. Malé pekařství se všemi těmi koláči, rohlíky, croissanty a áno, s chleby.
A také, snad abych nezapomněla, soboty byly stvořeny pro milé kabáty, ohromné šály a pyžamové košile. Myslím, že jsem v tom s touhle košilí až po uši. Už předem hlásí - tak takhle jsem vstala z peřin!


Imagine the Saturday's situation. You - after repetitive shutting your alarm up - wake up at nine, go out at ten o'clock, okay, what am I supposed to do now? It's too early for having a lunch and too late to have breakfast. Well, then going to the bakery is a good idea! Let's face it - there's nothing better than going to bakery shop and smelling the nice smell of baking bread! And that's what we have near to our apartment. A little bakery with all these cakes, rolls, croissants and (yeah!) bread.
Also, lazy Saturdays were made for cozy coats, huge scarfs and pyjama shirts. Yes, I am head over heels with this new piece in my closet. My "woke up like this" mode's on!







shirt, top, mohair scarf, coat, leather belt, pants - H&M
ring - Janja Prokić / Harddecore
watch - Komono / Freshlabels
shoes - Mango


1 komentářů:

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com