YOU NEED THEM, TRUST ME.

Už jsou pryč časy, kdy jsem pečovala o své jediné conversky, sem tam je střídala s vanskami. Za poslední dobu spíš než nutnost, trend. Prostě je chcete, a nejen proto, že za a) na modelce z NY fashionweeku vypadaly tak chic a skvěle a za b) protože drahý strýček Karl Lagerfeld je povýšil na high fashion. Obojí dvojí svědčí o tom, že tenisky už dávno nejsou jen pouhým doplňkem. Dost možná s vaším outfitem zmáknou to samé, co psaníčko od Diora. V úspornějším režimu. 
A pak, když stojíte před rozhodnutím, které z bot si pořídit, připadáte si v koncích. Dlouho se zamýšlíte, zda-li další pár bot potřebujete, nebo po nich jen prachsprostě toužíte. Dlouho, dlouho chodíte kolem výloh místního teniskového ráje, sama sebe vidíce v odrazu skel se zbrusu novým párem bot na nohou. No. A pak - záhada všech záhad, jak se na první pohled zdá - jsem je měla. Najednou. A bez mého přičinění. Přistály mi před dveřmi na mé adrese (myslím, že jsem se tehdy dvakrát přesvědčila, zda-li jsou adresované doopravdy mně), aniž bych je imaginárně vložila do nehmotného košíku, zaplatila za ně ne už tak neopravdovými penězi a dovolila si tak své prachsprosté touze podlehnout.

P.S.: Záhada se vyřešila záhy. Vlastně ne úplně - doteď polemizuji mezi tím, chtěl-li mi můj kluk jen udělat radost, nebo mě na chvíli umlčet.
P.P.S.: Přiznávám barvu. Mám už další pár. Ale psst. O těch zas příště.
P.P.P.S.: Viděli jste dneska to počasí? Sníh? Vážně? Proč!


The days when I used to take care of my one and only converse sneakers are gone. Definitely. Lately, more than necessity, sneakers became a trend. Let's face it, you want them, and the fact that a) a chic model at NYF looked absolutely gorgeous, cozy and elegant at the same time and b) our dear Karl Lagerfeld gave them the tag of haute couture piece. Both facts significate, that sneakers aren't just another accessory. They can serve as well as Dior's bag. With lower budget. How lucky we are!
And after all of this, you're standing in front of the shop - and at the same time, facing the answers "Do I need them? Or do I want them?" with pricks of conscience coming up to your mind.
Well, happy me. Someone else made the decision. I mean, - and still can't decide - if my man wanted to made me happy or just stop me talking about the perfect pair of sneakers. Now, wearing them day by day, I know. I needed them. 








 coat, scarf, pants, sweater, neoprene top - H&M
 sneakers - Nike Huarache / Footshop
backpack - Zara


7 komentářů:

  1. Myslim, ze si tiez nejake v letnejsej farbe coskoro zaobstaram :)
    Sju Loves

    OdpovědětVymazat
  2. Já tenisky miluju, a nosím je vážně skoro pořád. Ikdyž tyhle se mi moc nelíbí, jsem spíše team adidas (:D), tak mě většinou Nike moc neberou..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to nerozděluji. jednou se mi líbí tyhle, pak zas tamty. myslím, že nike jsou ty sportovnější boty, které mám, kdežto adidasky si vybírám streetové a jednoduché, které se hodí ke každému outfitu. :)

      Vymazat
  3. - patrne budu opet jednou z mala, která s chladnou hlavou odola. nemuzu si pomoct, ale opticky cini nohu prilis banatou a robustni, coz ja tuze nerad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mag, a které botky jsou Tvé oblíbené? já mám jen jedny, které nohu neutváří v opticky velkou, a to jsou conversky. ale jinak nikde nic.

      Vymazat
  4. jenže ona se pak taková vysněná soupravička tenisek stejnak vyšplhá na cenu psaníčka Dion :'( :D ale jinak super fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale kdepak! myslíš? já myslím, že za takové psaníčko ještě hodně, hodně připlatíš. to já raději několikery boty!

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com