WE'RE ALL LOOKING FORWARD TO SPRING.

Myslím, že to co dělá únor milejším a hezčím je to, že je měsícem těšení. Áno, vážení. Těšení. Těšíte se na jaro, na první kvítky a zelené stromy, těšíte se na teplé dny, těšíte se na to, až zazimujete vysoké boty a obnažíte kotníky, na to, že ten chlupatý hřejivý kabát, ač ho sebevíce milujete, schováte do skříně za vyskládané košile a trika s krátkými rukávy. Těšíte se, protože brzy nebudete mrznout jak na horách, tak ve Stromovce, že bílý sníh nejméně tři sta dní neuvidíte a že lyže a lyžáky vyměníte za longboardy a brusle a kecky. Únor by zdaleka nebyl tak snesitelný (letos je únor totiž o to smutnější, že nemám čas trávit ho s knížkami), kdyby nebylo těšení se na to, co přijde po něm. Mám to tak i s oblečením. Já se vždycky tak moc těším. Když se začnou objevovat nové kolekce, plné rozevlátých šatů a jemných svetříků, kroutíte sice nejdřív hlavou (protože pohled na boty s otevřenou špičkou je v únoru něco jako pohled do kalendáře na datum vaší letní dovolené), jenomže pak všechny ty kousky, které mají daleko, daleko k zimním kabátům a huňatým šálám, začnete milovat. Prostě jsou pro vás přicházejícím jarem, na které se tak moc těšíte.

P.S.: Králík se do téhle kolekce zamiloval až po uši. Jestli jste v tom s ním, přijďte 25. února do H&M Na Příkopech, nebo klikněte v ten samý den na hm.com!
P.P.S.: Jistě že můžete cestovat i bez kousku z H&M Studio SS16 kolekce. Ale bylo snad cestování už někdy stylovější? 


The reason to love February - and see it in more kind and beautiful way - is, that February is called "Month of looking forward to..." Really. You see. Month of looking forward to anything. You are looking forward to spring, first flowers and green trees, you're looking forward to sunny days, to throwing your winter boots away and showing your ankles and hiding your fluffy coat behind lots and lots of shirts, short-sleeved tees and summer tops. 
Well, February also calls for "looking forward to" clothes. Literally, I can't wait to see new collections every year this time. And when they're about to come, you're shaking your head, saying strictly "no!" to sandals with bare toes, but then - let's call it love for the second sight! - you want to see more and more and deep in your mind you want to have everything.

P.S.: Head over heels, rabbit loves this collection. Visit your H&M or hm.com to see more. The collection is available from February 25.
P.P.S.: You can travel without piece from this collection, but was travelling more stylish ever before? You need it. Trust me.













H&M Studio SS16 clothes




4 komentářů:

  1. Krásné fotky. Jsi skvělá a moc to to sluší. K.

    OdpovědětVymazat
  2. - absolutni souhlas. nemuzu se dockat dne, kdy odlozim veskery termospolecniky, bez nichz bych ani v teto mirne zime prezila jen stezi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juhuu! těším se. jaro a léto, připadám si o pár kil lehčí. miluju, když mi bundy a kabáty visí ve skříni a já si to vesele jdu jen v blůzce a kalhotech!

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com