SMASHBOX COMES TO TOWN.

Králík by si vážně přál za ta dvě léta blogování prokouknout do tajů kosmetiky, všech těch zkrášlovacích kousků, barev a produktů, co hydratují nebo pečují, či jsou v čemkoliv jiném výjimečné. Musím přiznat, že i teď se v tom světě nevyznám, i když bych si to přála. Den co den se maluji, a tak by se snad dalo říct, že se vyznám, ale poslyšte - já to všemožně šidím. Já jsem toho názoru, že není nic, co by lehká vrstva krému a makeupu nevyřešila a že pro každý, každičký případ, je tu rtěnka, spousta rtěnek spousty odstínů, co mi kryjí záda a je na ně spoleh.
A tak když jsem mohla společně s ostatními přivítat Smashbox v Česku, ani chvíli jsem neotálela a vážně se těšila. Možná pro mě beauty je jak španělská vesnice, ale zároveň jsem si vyslechla chválu na spoustu produktů, o kterých jsem jaktěživ neslyšela. A nechat si poradit od zkušených, to já ráda. A když to říká i samotný Will Malherbe, tak na tom něco bude, no ne? 
Každopádně - Smashbox. Za vyzkoušení stojí překrásné odstíny matných rtěnek (vsázím na jistotu, však... jsem o tom povídala, že?) a pro nematné rtěnky doporučuji Insta Matte, který je zmatní raz dva. Smashbox je proslulý Photo Finish podkladovými bázemi, které jsem ozkoušela a vážně udělají hodně parády a drží po celý den. Chci si pořídit i olejovou bázi Photo Finish Primer Oil a L.A. Lights barvy, teď mě ale čeká velká věc... naučit se pracovat s konturovacími tužkami!

P.S.: Značka Smashbox sama sebe označuje jako cruelty-free, takže white rabbits friendly. ♡ A najdete ji v Douglas!








2 komentářů:

  1. Já jsem kdysi od nich měla stíny a něco na rty, už jsem si zase něco v Palladiu vybrala ale musím se klidnit! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. smashbox věci jsou parádní! a teď mám rtěnku, ta je! ♡

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com