MY LITTLE CHRISTMAS RITUAL.

Jen si to přiznejme! Stejně nás ze všeho nejvíce baví balení dárků a jejich dávání. Mnohem více než jejich vymýšlení (protože co když se jí to nebude líbit? A co když už to dávno má?) a následné shánění (rozuměj proplétání se davy lidí v touze daný dárek najít, zaplatit a honem rychle odejít, pokud možno v rekordním čase). Myslím, že pokud nejste z těch, co mají zabaleno a připraveno koncem prázdnin a nejpozději k prvnímu listopadu, zažívali jste scénář podobný.
Jenomže pak je tu balení dárků, které po tom všem přichází. A s ním přichází i můj čas. Tím myslím, že si pár hodin času, kdy jsem doma sama, ponechám jen a jen pro balení dárků. Pokusím se dosáhnout na nejvyšší polici v komoře, kde po celý rok schovávám balicí papíry (a i když jich mám už pěknou sbírku, sáhnu zas po tom nejobyčejnějším), uvařím si čaj s medem a citronem, pustím playlist, který mě příjemně naladí do atmosféry (jen ne koledy, na ty je stále ještě čas!), připravím si vše potřebné a pustím se do práce. Kreslím a maluju, stříhám, lepím, balím a svazuju. Je to takový můj malý rituál. A možná mé Vánoce začínají právě tady. A pokračují až tam, kde stojí ozdobený stromek a všichni jsou kolem něj a rozdávají si dárky, před rozbalením zjišťují od koho jsou (protože mne vždycky prozradí onen obyčejný papír a tátu zas malované jmenovky akvarelkami) a po rozbalení se smějí a ten úsměv na tváři je k nezaplacení.

Někdo řekl (a myslím, že jsem to četla někde na twitteru a ta slova mi zůstala v paměti), že nakupovat dárky pro rodiče je těžký hlavně proto, že sami víte, že by si zasloužili nejméně ostrov v Karibiku, ale vy máte tak akorát na průvodce. Nejdřív jsem se tomu smála, o pravdivosti těch slov jsem se přesvědčila o pár dní později, když jsem pro mámu a tátu nedokázala nic vymyslet. Víte, že pro vás dělají první poslední a že jste pro ně vždycky na prvním místě, vy se jim to snažíte všemožně oplácet, a pak přijdou Vánoce a vy jste nahraní. Protože nemáte na ten ostrov v Karibiku.
Doufám, že Pandora šperk ji letos potěší. Vždycky prstýnky a přívěsky pořizovala mně, tak proč jí jednou neoplatit něčím, co bude nosit neustále při sobě? Jeden pro ni, jeden pro mě, totožné a naše. ♡ Radost z dávání, #joyofgivingPANDORA, jak zní heslo Pandory pro letošní Vánoce a vánoční kolekci. A já se těším, až maminku obdaruji. Tak snad si má slova nepřečte dříve, než si dárek rozbalí. Pro jistotu mám i jiná překvapení... i když Karibik to letos ještě nebude. ♡














in collaboration with Pandora


5 komentářů:

  1. Já jsem nikdy nebyla velkým fanouškem Pandory a ty náramky nejsou můj styl. Prstýnky mají ale krásné a určitě by mi udělal radost. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pandora mi přijde jako dárek hrozně neoriginální, šperky mají krásný to jo, ale zrovna tomuhle brandu nefandím. Každopádně to, jak jsi dárek zabalila, se mi moc líbí a je škoda, že já už ty svý zabalený mám, jinak bych kopíroval! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi v době, kdy jsem věděla o jednom jediným obchodě Na Příkopech a málokomu se na zápěstí leskl náramek s přívěsky, jsem pandoru zbožňovala - a teď už mám ten svůj náramek doma schovaný a do korálků bych už asi neinvestovala, ale prstýnky a náušnice, ty mají vážně krásné a dodnes je nosím na rukou! tam mi ta investice přijde rozumná, nejsou tak rozšířené jako náramky. ♡

      Vymazat
  3. Niki, krásný dárek. S tím určitě nešlápneš vedle! :)

    Lucka

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com