DESIGNBLOK.

Tak jako každý rok, i letos se králík vydal objevovat krásy, co vznikají pod rukama převážně českých tvůrců a značek, na oslavu designu a módy. A tak jako každý rok je tu králík se snímky toho, co ho zaujalo nejvíce. 
Přiznávám, že minulý rok jsem nebyla zrovna dvakrát šťastná z prostor pražského Výstaviště. Za pravdu mi dají ti, kteří se na Designblok vydali dva roky nazpět, kdy se mu otevřely i prostory Grandhotelu Evropa. Jasně, v té době se možná trochu podcenila návštěvnost a mačkali jsme se v každé jeho drobné místnůstce, nicméně budilo to ve vás pocit, že nejste na ohromné komerční výstavě či festivalu, což se o Výstavišti říct nedá. Navzdory tomu, jak budova působí sebelépe zvenčí, uvnitř se ocitnete uprostřed velké výstavy, která na vás nejspíš nebude působit osobitě ani co by se za nehet vešlo.
Letos se Designblok konal ve stejných prostorech, jenomže něco se změnilo. Najednou celá výstava působila přívětivěji, osobitěji. Nevím doteď čím to bylo, co bylo jiné než minulý rok, ale potvrdili mi to i ostatní, se kterými jsme se o Designbloku bavili. Lepší uspořádání výstavních ploch a koutků, lepší výběr vystavujících? Kdo ví. Můžu jen říct, že mě Designblok bavil zas o něco více.
A v králíkově článku najdete to, co ho bavilo ze všeho nejvíce. Seskupení zajímavých kol zajímavých osobností, instalace Nespresso, Leeda, Nastassia Aleinikava, Janja Prokić a nebo Plove? 

































3 komentářů:

  1. Nádherné fotky, jsi prostě talent!))

    OdpovědětVymazat
  2. Každý rok chodím a letos, letos se prostě datum s datumem špatně sešlo a zrovna z fotek mám pocit, jak když to bylo nejvíc nejvíc boží. A jak píšeš, očividně bylo. Pffff.
    Od teď chodím na akce jen, když půjde králík, ok? A ještě jedna věc! Za mě největší support všem CZ&SK lidem v design odvětví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéjej! designblok patří k mým každoročním radostem, na které se na podzim těším. alespoň informace i pro mne, měla bych o takových akcích, na které se chystám, dývat vědět dříve! aby Ti už nic neuteklo.:)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com