THE CAMOUFLAGE.

Spíš než jakkoliv dokonalá, byla jsem vždycky hlavně svá. Do všeho skáču spíš po hlavě než s rozmyslem a dřív než stačím domyslet následky, konám. Když mluvím z patra, nejlépe před více lidmi, červenám se a panikařím. Když si zpívám, stydím se i sama před sebou a když myju nádobí, tančím a poslouchám Rolling Stones a mám-li být upřímná, stydím se někdy o něco víc, než bych snad sama chtěla. Vždycky mi budou dělat problémy i jednoduché výpočty a dost možná nepochopím filosofii, neumím hrát šachy a v monopoly mám vždycky spíš štěstí než rozumu, budu mít svou hromádku neuklizeného oblečení každé ráno před skříní, protože-jsem-ráno-nemohla-najít-nic-na-sebe, místo lodiček nosím vždy tenisky a místo kabelek batůžky, vždycky neupravená a tak tochu nesoustředěná, rozlítaná a s hlavou v oblacích. Vždy budu míchaná vajíčka jíst rovnou z pánve a špagety ujídat ještě za vaření, zapomínat, i když si vše píšu do diáře, a chodit kamkoliv pozdě, i když hodinky mi jdou na minutu přesně a jízdní řády už jakž takž znám. Nejspíš se své absence smyslu pro plánování času nikdy nezbavím. Někdy ztrácím slova i pevnou půdu pod nohama, v tanečních jsem si šla své vlastní taneční kroky a na plesech spíš než ladný krok předváděla jsem tance hodné silně ovíněné tanečnice flamenca.. v takových chvílích umím i perfektně plynule španělsky nadávat a polemizovat o životě. Ač květiny miluju, sem tam mi nějaká uschne, vždycky se budu otáčet za psy, a i když to mnohdy není zrovna namístě, budu se nad nimi rozplývat.
Nejspíš nikdy to nebude mé dokonalé já, kterému bych se snad ráda přiblížila, ale vždy to budu jen a jen já - spíše skutečná, než dokonalá. A snad abych se dostala k těm šatům, co jsem si na sebe oblékla (a třikrát se do nich zamotala a jednou dokonce upadla), ty šaty to všechno krásně kamuflují. Najednou jsem sebevědomá Španělka, co flamenco zvládá hravě a bez křečí, tančí ladně parketem a i když někdy tančí i nad ránem, vždycky jí to ohromně sluší. 

P.S.: Ne že bych se podceňovala. Myslím, že jsem se naučila docela dobře vařit, kdyby se někdo ptal!

















dress - H&M x Kenzo
available in selected stores and online from 3rd November

thank you,


4 komentářů:

  1. S Lukášem jste nejlepší dvojka. Miluju.

    OdpovědětVymazat
  2. - kecy v kleci ! pro me jsi absolutnim ztelesnenim vseho dokonalyho ,)

    OdpovědětVymazat
  3. To snad není možné! Jako bych četla o sobě, do posledního slova... Napsala jsi to krásně a ty fotky jsou naprosto boží. Jestli nejsi dokonalá, tak tenhle článek jo :)

    OdpovědětVymazat
  4. toto sú úplne nádherné fotky !! :O a tie šaty už dlhšie obdivujem .. sú také strašne zaujímavé a iné :)

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com