RABBIT'S RULE OF THE HAPPY FIVE.

Králík má své oblíbence. A když už takového oblíbence má, nedá na něj dopustit, nedá ho z ruky a nosí den co den. A sláva, když se mu podaří všechny své oblíbence obléknout v jeden jediný den!

Králíkovo pravidlo šťastných pěti:

1. Pletený svetr. Můj nejmilovanější, který splňuje tři Há - hezký, hřejivý, huňatý. Myslím, že až mě někde venku potkáte, budu mít pod kabátem právě ten. 
2. Košile. Pár minut hledání v sekáči a triumfální úlovek hodný obdivu. Košile se zdobeným límečkem, která oživí jakýkoliv jednoduchý outfit - ostatně, tak jako tento. Navíc mám pocit, že jsem bílé košile začala sbírat... nechtěla jsem si to do této chvíle připustit, ale je to tak. 
3. Hodinky. Dokážete si mne představit bez komoních hodinek? Já sebe ne. Láska jako trám.
4. Levisky. Další z levisek, ke kterým se váže dlouhý příběh o tom, kterak k nim králík přišel. Mám pocit, že jsem s nimi srostla (a co že příliš "pětsetjedničky" postavě nelichotí, já bez nich neudělám ani krok!), teď když se ochladilo a já nosím zas úzké přiléhavé kalhoty připadám si, jako bych to nebyla já. Ještě že mi můj kluk ze Států přivezl jedny úzké levisky, které mi ty široké přes zimu plně vynahradí!
5. Klobouk. Klobouk na hlavě, sluchátka v uších, huňatá šála a králík je ve svém světě. Dlouho jsem klobouky nenosila, doma jeden mám, u dalších jsem si nebyla jistá, jestli mi sluší. Ale tenhle, tenhle jsem viděla, vyzkoušela a z hlavy ho už nesundám. Alespoň do jara.















mohair sweater - H&M
shirt - Textile House secondhand
hat - Compañía Fantastica / Freshlabels
watch - Komono / Freshlabels
pants - Levi's vintage
silver shoes - C&A
earrings - Eppi


4 komentářů:

  1. Moc Ti to sluší.Džíny a bílé košile budou vždy in! Anna P.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto je krásne! Také čisté a pokojné, až som si ťa musela pinnuť na pinterestovú nástenku:D❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné! Ten svetr je boží <3

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com