RABBIT KNOWS HOW TO TAKE CARE OF YOUR HAIR.

Milé dámy,

po celý říjen jsem měla tu čest být jednou z bloggerek / ambassadorek projektu The Look, na kterém se podílely časopisy Cosmopolitan a Harpers Bazaar společně s L'Orèal Professionnel. Po celý říjen jsem na vás koukala ze stránek časopisů a reprezentovala look spjatý s mým milovaným městem, Barcelonou. Však jsem vám o všem napsala.
Říjen je za námi a já předávám pomyslnou štafetu Domče. Poslední věc, o které bych vám chtěla povědět, je něco, co jsem díky projektu vyzkoušela. Něco, co mi moc pomohlo s unavenými a vysušenými vlasy po létě - služba a domácí péče Pro Fiber. Pro Fiberu takovému, který používáte doma, předchází služba v salonu. Diagnostika vlasů, kdy vám kadeřník nebo kadeřnice zjistí míru poškození vlasů a na základě toho vybere jednu ze čtyř řad produktů Pro Fiber a první péči provede přímo v salónu. Každá řada produktů se zaměřuje na určitý typ vlasů, míru jejich poškození, a pracuje tak přesně tam, kde je to třeba. Ze salonu odcházíte se čtyřmi produkty jedné řady, které prodlužují efekt ze salonu až na šest týdnů - jde o proces dlouhodobé regenerace vlasů (takže, vážené a milé, přesně to, co po létě potřebujeme!)
Já jsem vyzkoušela novinku Re-Create. Re-Create obsahuje šampón, po kterém se nanáší kondicionér, a na závěr používám péči ve spreji, která se neoplachuje. Každé čtvrté umytí se však místo kondicionéru nanáší péče Recharge, jsou to takové malé ampulky, nebo jak je pojmenovat. Musím se přiznat, že mi dělalo problém si počítat, kolikrát jsem si vlasy umyla, ale snad jsem Recharge používala pravidelně co nejlépe jsem dovedla!
Je důležité pečující produkty (kromě šamponu) nanášet jen do délek vlasů a jejich konečků, ne přímo ke kořínkům, protože by se vlasy mohly více mastit. Vždycky jsem všechny péče nanášela mimo kořínky, a tak tomu je i u Pro Fiberu. Když mám já pocit mastných vlasů, používám Morning After Dust, což je produkt, který funguje jako suchý šampón a zároveň podporuje objem vlasů. Myslím, že po týdnech a týdnech mytí vlasů Pro Fiberem jsou mé vlasy zas v pořádku, nejsou vysušené a unavené, jsou pevnější a zdravější.




Mimochodem, tentokrát vám králík připravil i video:


Ale co je hlavní, má pro vás i malou soutěž. Stačí, když mi v komentáři povíte, jak se o své vlasy staráte vy. Zkrátka to, co zrovna teď pro své vlasy děláte, co se vám osvědčilo, nebo třeba naopak ne a doufáte, že by proto Pro Fiber mohl pomoct právě vám. Nezapomeňte mi připsat i mail, ať vás s výhrou rychle najdu.
Příští neděli, 13. listopadu, vyberu jednu vítězku, která dostane na vyzkoušení šampón a kondicionér Pro Fiber Re-Create.
Voilá! Tak pojďme do toho!


Více se dočtete i na webových stránkách jenprozeny.cz, nebo přímo na webu The Look.

11 komentářů:

  1. Ahoj, tak já jsem přesně ten případ, kdy se snažím o vlasy starat, ale vlastně se mi nějak nedaří :D Mám přirozeně blond dlouhé vlasy, které jsou strašně suché a po letním pobytu u moře, je to úplná sláma. Co mě alespoň trochu zachraňuje, jsou dobré masky na vlasy. Používám teď jednu od Frederic Fekkai a vlasy ji vždycky úplně vypijí, že ani nemám co umývat. Na zbytku péče musím ale zapracovat. Pro fiber řadu vůbec neznám, ale vypadá moc dobře. :)
    veronika.dvorakova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné sobotní dopoledne. Moje vlasy mi trochu připomínají tezi z Betty MacDonaldové: Marryiny vlasy jsou skvost, lesklé a pevné, no a Bettynka...Bettynka má taky vlasy. Ne, že bych měla 4 vlasy ve 3 řadách, ale jsou doslova svéhlavé. Když bych je chtěla mít rovné, Medusa by mohla závidět a při touze po roztomilých vlnách se (po nich) můžu jít klouzat. Momentálně používám masku na vlasy s mateří kašičkou a klasický regenerační šampon, u kterého mě těší, že se všechny anglické značky do češtiny nepřekládají. Jednu lahvičku hlavy a ramen, poprosím? Abych z nich za chvíli neměla slámu, snažím se je moc neprohánět teplem, tak jen vždy doufám, že mi po umytí neuschnou do tvaru vrabčího hnízda. :)
    Mich.bartova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moje vlasy jsou jemné, u hlavy brzo mastné... s mastnotou mi zatím žádný šampon ani jiný produkt nepomohl, bohužel. Hezký objem mi ale vytvoří šampon od John Frieda. :-)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj :) snažím se jim co nejvíce ulehčit, šampony střídám, teď mám jeden on Ponia. Občas masku, občas olej do konečků :) o Pro Fiberu jsem slyšela zatím jen v dobrém, takze bych ho moc ráda vyzkoušela. Hezky den, Zuz (gromzu@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  5. ja mam rada prirodu a moje vlasy asi tiez, takze u mna vedie lush a aussie, obcas alverde, ale tiez pokukujem po takychto vychytavkach ktore urcite stoja za pokus a verim,ze robia zazraky, a rada by som to odskusala na svojom vlase :)
    mats.kovacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. hola kraliku! ja se s vlasama porad trochu hledam. pravidelne jednou za mesic pouzivam kokosak na zabal. ale ten pravy sampon jsem jeste nenasla. momentalne jedu na havlikove apothece. pro fiber bych rada vyzkousela, prece jen by me vlasy potrebovaly po lete mensi vzpruhu! (petraalexova1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, vlasy žehlím jen minimálně, ale přesto jsou poškozené. Navíc vysušené ještě z léta a co se mi rozhodně osvědčilo je kokosový olej na konečky, doporučuji! O Fiberu jsem slyšela až teď od Tebe a moc ráda bych ho vyzkoušela :-)
    editaf666@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Uz roky pouzivam kozmetiku Aussie no tento rok som sa rozhodla pre zmenu ale nenasla som zatial to prave orechove ;) vlasy si umyvam tak trikrat do tyzdna a snazim sa vyhubat fenom , zehlickam a kulmam no aj tak by nejaku regeneraciu potrebovali ;) petra.markov4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. zdravím holku králičí!
    to pravé ořechové pro mé vlasy jsem zatím nenašla, už od malička nejsou husté, lesklé ani dlouhé, ale myslím, že na tom byly už i daleko hůř.
    Fénu se snažím vyhýbat obloukem a vlasům jednou za čas dopřeju olivový olej.
    Možná, že právě Pro-Fiber by se o mojí -hřívu nehřívu- postaral :-) Měj se krásně , sarah-y@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. králík ukončuje soutěž!

    děkuji za milé komentáře. vybrala jsem tu z vás, o které si myslím, že jí ProFiber dokáže nejlépe pomoci. vyhrává Míša Bártová, gratuluji!
    posílám zprávu.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com