MOM & DAUGHTER TIME.

Málem bych zapomněla se podělit o pár snímků z našeho víkendu, z víkendu s mou maminkou, který tak nějak zakončil celé mé nekonečně dlouhé prázdniny před nástupem na vysokou. Moje maminka den co den pracuje a bylo vážně fajn si konečně udělat volno, na dva dny vše nechat za sebou a odjet na druhý konec Čech, na konec námi neprobádaný a dlouhá léta nenavštívený. A tak jsme si udělaly něco jako dámskou jízdu, vydaly se do Liberce, kde jsem naposledy byla jako malá holka, vyjely si lanovkou na překrásnej Ještěd, o kterém jsem doma básnila už hezkých pár týdnů nebo měsíců, daly si skvělé jídlo v Mikyně a vyzkoušely asi celou denní nabídku, nakoupily si knížky a prošly liberecké secondhandy (které maminka tak neměla ráda a já si libovala, že jsem objevila krásný kousky za třicet kaček), doplňovaly hladinu kofeinu v několika kavárnách a nechaly o sebe pečovat v Residentu Harrachovkam jsme se díky Slevomatu vydaly. Užívaly jsme si tam wellness a skvělého Grotta Spa, které pro mne bylo úplnou novinkou, thajské masáže (protože už si ani nepamatujeme, kdy jsme měly masáž naposledy!), já po letech viděla v apartmánu televizní program (a zjistila, že se od té doby co jsem ji viděla posledně nic nezměnilo) a užívaly jsme si skvělých večeří a ohromných hotelových snídaní, ze kterých máte chuť ochutnat nejméně všechno. Druhého dne jsme se vydali na Mumlavský vodopád, který je přesně tak hezký, jako se o něm povídá. A stejně tak plný turistů. Ale co - volno, babí léto a to, že jsme spolu jen my dvě a máme na sebe čas. A já si života užívala zas o něco víc, než kdy jindy. ♡

P.S.: Kdybych měla rodičům poděkovat za všechno, co pro mě a mý sny dělali, asi by nestačilo vzít je jednou na výlet. 


Mikyna je něco, pro co se musím do Liberce vrátit. Vážně paráda, co jen jednou nestačila.



Jen škoda, že jsme při příchodu do Omam Bistra už byly plné z Mikyny, jinak bychom jídlo ochutnaly i tady! Za tip děkuji Ester a zdravím ji do Liverpoolu!



Ještěd a jeho překrásný prostory. Miluju. Přála bych si jednou přenocovat. Tentokrát jsme si daly alespoň palačinky a štrúdl s kopcem šlehačky.





Resident Harrachov je vážně pecka - vše je nové a takové, jaké byste si přáli. Od jídla po služby.









Mumlavský vodopád jsem chtěla vidět tak dlouho! A konečně se splnilo. 


backpack - Fjällräven Re-Kånken / Freshlabels
sneakers - Adidas / Freshlabels
watch - Komono / Freshlabels
pants - Levi's vintage
pink dress - Mango
shirt - COS


3 komentářů:

  1. Krásný fotky ♥ je vidět, že jste si to parádně užily :)) můžu se zeptat, kam chodíš na vysokou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. milá, chodím na FHS na UK, ale obor mě příliš neoslovil. budu měnit.:) takže se uvidí, co budu studovat od října.:)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com