HEAD OVER HEELS FOR PINK.

Když už si něco oblíbím, nedám si říct a nemohu s tím přestat. Ať už jsou to týdně čerstvé květy ve váze, dýňovka k večeři nebo jogurt s ořechy a medem od dědečka (každý, každičký den), knihy od oblíbeného autora (a další a další stránky z jeho románu a ospalé oči na ranní přednášce), mohérové svetry, levisky, bílé tenisky, můj nový klobouk (který je společně s levisovou bundou mou podzimní uniformou), sbírka hodinek a sbírka rostlin, co přibývají na okenním parapetu, sbírka svíček a keramických králíků, košil ze secondhandů (hrdě hlásím, že za tuto jsem dala celých devětadvacet korun), origami jeřábů a polaroidů, vzorovaných hrnků (na spousty, spousty čaje), kancelářských sponek, deníčků a washi pásek. Jsem králík sběratel a milovník krásných maličkostí, těší mě! Někdy mám pocit, že už to přeháním, že už to stačí a že náš byt nemá šanci to pojmout, ale jde-li o růžovou... Růžové, té nikdy nebude dostatek.


When I like something, I like it a lot and also, a lot of it. From fresh flowers every week, pumpkin soup for a dinner or yoghurt with walnuts and honey I got from my grandpa (every single day for breakfast, yaaay!) to my beloved authors' books (and sleepyhead mood every morning classes). Mohair sweaters, Levi's vintage, white sneakers, my new hat (which makes a perfect autumn couple with my new Levi's jacket), my collection of watches and plants, which grow and grow on my window sill. Collection of candles, ceramic rabbits, secondhand shirts, origami cranes and polaroids, patterned cups, pins, diaries and washi tapes. I'm the rabbit collector, nice to meet you! Sometimes I feel like it's too much, that our little apartment can't make it, but then it comes to pink... And I know, that there will be never ever too much of pink!












bomber jacket, mohair sweater, iPhone case, pants - H&M
sneakers - Adidas / Freshlabels
watch - Komono / Freshlabels
backpack - Odivi / Locallabels
crystal bracelet - Nile Beads
shirt - secondhand


7 komentářů:

  1. To je tak krásný ♥ růžovou miluju! A Tobě to neskutečně sluší Niky :)) ty jsi prostě nejlepší ve vrstvení ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je úplná pravda, ani ja nebudem mať ružovej nikdy dosť. A tými teniskami mi lámeš srdce:(

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to strašné. jsem se přistihla, že jdu v obchodech a sekáčích jen po tom, co je růžové!:D a ty tenisky ♡ kéž by se daly nosit celou zimu!

      Vymazat
  3. Niky, ty jsi takovej náš roztomilej růžovej králíček! ♥
    L.

    OdpovědětVymazat
  4. nádherné :)

    http://victoriamerlot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com