FIRST SNOW.

První sníh. Králík ho o jeden den zmeškal, o jeden den, co proležel v peřinách s čajem a knížkami a nemohl vynadívat na tu bílou krajinu za okny. Nemá rád zimu. Ani podzim, když na to přijde. Snaží se co nejvíce si období, co nám mrznou nosy a vrstvíme na sebe svetry a šály, co nejvíce zpříjemňovat. A sníh, sníh je taková milá malá útěcha za nekonečné mrznutí. Přál by si, aby toho sněhu bylo tak tolik, aby se v něm mohl ztratit.
Tentokrát sice sněhu zbylo maličko, ale příště, až bude králík zdravý jako rybička, ujít si ho nenechá a pojede někam do hor. Na králičí uši, na králičí svědomí, přísahám!

P.S.: Právě mě napadá, bílého králíka celého v černé ještě neznáte, že? ♡


The first snow. I've missed it, I've missed the first snowy day and the day after there were just some snowy remains. Well, the first day I stayed in my bed, trying to get fit again with a cup of tea with honey and lemon, looking at the snow through my window. 
What a paradox - I hate that winter / autumn season, when I go outside and the moment I step out of the door, my nose and ears freeze. I also don't like wearing half a dozen layers, however, I try to do my best to like winter more and more. And snow is the reason to believe that winter isn't as bad as I've always thought, right? 
So, this time, I saw just snow remains, but trust me - next time, I'll be as fit as a horse, and I'll travel to the mountains to get lost in the snow! ♡











pants, black jackets, scarf - H&M
backpack, beanie - Herschel Supply / Freshlabels
shoes - Native / Freshlabels


2 komentářů:

  1. Ani ja nemám rada zimu, no ten sneh ma nekonečne upokojuje, hlavne keď sa na neho môžem dívať zvnútra, keď už vyjdem von, tak mi nie je všetko jedno, keďže som veľmi zimomravý človek.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. áno, hezky ve svetru pod dekou, s čajem a oblíbenými sušenkami, zatopeno a nejlépe plápolající oheň v krbu... a zimu pozorovat zevnitř! :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com