I'VE GOT LOST IN THE WOODS.

Po osmi letech na gymnáziu se vše zběsilým tempem žene ke konci mých středoškolských dní, kdy jsem se téměř bez učení prokousala až do čtvrťáku - ve třeťáku jsem se třeba nudila natolik, že z toho vznikl králičí blog, který právě čtete - a teď se mám učit na poslední zkoušku, zkoušku zatím nejdůležitější, a učení bolí. Naštěstí to není zas tak zlé, španělština, angličtina, předměty pro které mě škola bavila. Todo va a estar bien.. Navíc, vstávání na šestou a spousta času na (velkolepé) snídaně je prostě něco pro králíka!
Beztak si ale neodpustím se před všemi těmi stohy papíru a seznamy otázek schovat, utéct a ztratit v lese.. a objevit při tom další z lomů.

P.S.: Seznamte se. Lom číslo osm (nebo jen jezírko?). Sledujte #rabbitontheroad a uvidíte spoustu dalších králíkových dobrodružství!
P.S.: Na puntíkatou bundičku jste se mě už ptali. Já ji viděla ve fotoeditorialu Freshlabels a Paulieho, který je mimochodem vážně moc povedený. Vlastně nebýt Freshlabels, nenarazila bych na spoustu skvělých značek, jako je třeba právě Compañia Fantastica se svou puntíkatou bundičkou..


The last days are so hard for me. After eight years spent at my high school, the struggle comes to its end. Despite the fact I've chosen school with so many opportunities - such as maths and chemistry, oh my.. - I've chosen not to study at all (and thats probably the reason you read these lines, because year and half ago, despite the studies, I've founded stylish rabbit's blog). And now, when I have to face my finals, studying hurts. Luckily, I've chosen English and Spanish, so I suppose that "todo va a estar bien" However, waking up at six and enjoying adorable breakfasts, mmm, tastes much better than school days!
Nevertheless, I still need to run away from studying and mass of papers full of tasks.. run away, get lost in the wood and find another flooded quarry.  













jacket - Compañia Fantastica / Freshlabels
bag - Ambiente Restaurants - Naše Maso
watch - Komono / Freshlabels
bodysuit, pants - H&M

5 komentářů:

  1. Fotograf je vážně umělec a krátké vlasy ti tak sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý outfit a ještě lepší fotky. Tleskám! :)
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bunda je tak strasne strasne bozi! Skoda te absence zapinani.

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, to jezírko moc dobře znám :). Jezdíme tam na tábor do Orlovic už 20 let. Miluju tam tu vůni, cítím domovinu. Hezký den :)

    Tez

    OdpovědětVymazat
  5. Ztratit se v lese každý den. To by bylo něco :D. Místo toho si musím vystačit s Prahou.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com