WAKE ME UP WHEN SPRING COMES

Je-li ráno mráz takový, že vám mrznou uši i když si jdete jen přes ulici do sámošky pro ovoce, a dny kdy se venku se hromadil sníh a přes padající vločky nebylo vidět na krok jsou stále ještě nedávno za námi a teplé dny přijdou až za dlouhé týdny, hezky se pak vzpomíná na dny, kdy jste si vyšli v lehkém kabátku a pleteném svetříku. Říkám to zas a znovu. Miluji jaro, probouzející se přírodu, teplo, horké léto i brzký podzim. Ale zima, zima se pozoruje nejlépe z vyhřátého domova. Zachumlaná v dece. S hrnkem čaje v ruce. V pleteném svetru a teplých ponožkách. Jinak nikoli.
A při jednom takovém pozorování situace za oknem, kdy venku bylo mínus deset a na Šumavě mínus pětatřicet, jsem našla tyhle podzimní fotky, zrovna z dní, kdy jsem pobíhala ve spadaném listí v lehkém kabátku.

P.S.: Mrznu. Mrznu strašně moc. Už se těším na jaro.
P.P.S.: Ve váze mám růžové tulipány. To značí jediné..
P.P.P.S.: Dneska svítí sluníčko. Už brzy!







batoh - Herschel Supply / Freshlabels
kabát, kalhoty, svetr, bižuterie - H&M
brýle - Komono / Freshlabels
boty - Nike

1 komentářů:

  1. To jsou snad nejkrásnější fotky :3 Tak nádherné, tyhle se opravdu povedly a i když už je podzim daleko za námi a daleko před námi, připadá mi jako už měl být za chvíli tady. Ještěže si ještě dlouhou chvíli můžeme užívat horkých dní a dlouhých nocí.

    OdpovědětVymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com