THE TRAVELLER'S DRESS CODE.

My Češi jsme pověstní naším cestovatelským úborem. Jsme rozpoznatelní v davu turistů, ať jdete kamkoliv, šplhajíce se na vrcholky hor či tlačíce se ve frontě na Eiffelovku. Naše povinná výbava čítá nejrůznější svršky funkčního oblečení, sportovní batůžky, ohromné pohorky, outdoorové bundy, outdoorové spodky, outdoorové všechno. Když se na to králík tak dívá, nechápe. Pozoruje, v nesouhlasu potřásá hlavou a z úst se mu dere hlasité "ne!" všem barevným outdoorovým módním výstřelkům vypadajícím jak menší výbava na cestu za polární kruh, my Češi ji však hrdě taháme i do schodů na Eiffelovku. Uuf. Myslím, že králík situaci bere se vším stylem. Nevidí větší rozdíl mezi pohodlnými (ale stále chic) keckami, parkou, pleteným svetrem a červenou rtěnkou, oproti sportovní ( o u t d o o r o v é ) bundičce a pohorkám. 
A možná právě proto ho na jeho cestách do Paříže oslovují francouzsky, on, snažíce se nevypadnout z role ryze pařížského králíka se snaží užít svou lámavou francouzštinu, oui, croissant, s'il vous plaît, d'accord, merci beaucoup! Na svých výletech se králík příliš nehlásí k červeným bundičkářům, ale snaží se převzít všechny místní móresy, čítající croissant a kávu k pozdní snídani. Tak nějak stylově.

P.S.: Jste v tom se mnou? H&M Studio SS16 je dobrá příležitost, jak cestovatelský úbor povýšit na stylovku. Už 25. února si můžete pro svůj kousek zajít do H&M Na Příkopech, nebo kliknout online.
P.P.S.: Být v králíkově kůži, kam byste vycestovali? Králík plánuje (poslední) letní prázdniny!


We the people of Czech Republic are well-known for our travelling dress code. Yes, you heard that. You may recognise us whenever you go on your trips, we are always dressed like we want to hit the top of mountain, always dressed in sportswear, red jackets, outdoor backpacks, outdoor sunglasses, outdoor everything, in case wearing tracksuit pants or sandals with socks in. We're well known thanks to it.. On the other hand, Rabbit has never understood it. He was turning up his nose, saying "no way!" to colourful sportswear and equipment as for a trip to polar circle, even when Czechs travel to metropolitan cities, climbing the stairs of Eiffel tower or sightseeing monuments of Rome. Always outdoor style. Rabbit takes it in chic and city style. He sees no difference between stylish and cozy jeans, sweater, parka and red lipstick and sporty red jacket with hiking boots. Maybe thats the reason why on his Paris trip local people talked to him French (and playing the "French Rabbit" part, he tried to communicate his amateur French, uh, oh, croissant, oui, d'accord, merci beaucoup!) On his trips, he wants to look like residents, not like a tourist. 

P.S.: Are you in? Let's travel in style. Check the new H&M Studio SS16 collection on February 25, online or in your local H&M. Let's do this!
P.S.: If you were Rabbit, where would you go on your next destination? Any tips for summer holidays?















H&M Studio clothes
Converse sneakers



2 komentářů:

  1. Veľmi sa mi to páči! Keby takto chodili turisti oblečení... výlety by boli dosť štýlové - luxusné :D.
    No ešte som tam síce nebola ale išla by som do Škandinávie ! Moja srdcovka Švédsko/Nórsko...
    A možno niečo letnejšie (za teplom) - vodopády + jazerá možno niekde v Chorvátsku sa nájdu to by bolo dosť úžasné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky za tip! v chorvatsku jsem za vodopády a jezery byla, a byl to jeden z nejkrásnějších výletů vůbec, a to jsem toho už viděla. ale sever, ten mě vábí ještě víc! myslím, že to bude má volba. už s kamarádkou plánujeme. :)

      Vymazat

 

Instagram

Pinterest

HLEDEJ




EMAIL

Milý vzkaz, stížnost či otázku piš na
nicole@stylishwhiterabbit.com